Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συμβατότητα Ταύρου με Λέων

Συμβατότητα Ταύρου με Λέων

Δύο ζώδια με έντονες προσωπικότητες τα οποία αλληλεπιδρούν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο μεταξύ τους

Ο ευαίσθητος Ταύρος συναντά τον περήφανο Λέων με αποτέλεσμα ενας πολύ όμορφος και περίπλοκος συνδυασμός να δημιουργείται μεταξύ τους. Το θέμα φυσικά αφορά το γεγονός ότι έχουν και έντονες διαφορές μεταξύ τους.

Πλανητικοί κυβερνήτες

Αυτός είναι ένας ασυνήθιστος συνδυασμός ενέργειας. Οι κυβερνήτες πλανήτες, ο Ήλιος και η Αφροδίτη, είναι αρκετά διαφορετικοί και δε συμβαδίζουν ιδιαίτερα εύκολα από την άποψη της πλανητικής φιλίας.

Ωστόσο, υπάρχει μια προφανής και άμεση έλξη μεταξύ σας. Αυτή η σχέση μπορεί να είναι καυτή, όπως υποδηλώνει η λάβα! Υπάρχει ένας φυσικός μαγνητισμός, εμπλουτισμένος με αρκετό πάθος.

Εσάς δε σας ενοχλεί το να μείνετε στο παρασκήνιο, αν συναντήσετε το σωστό είδος του Λέοντα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί η ζεστασιά του, η ζωτικότητα και η καλλιτεχνική του φύση απαιτούν μία μεγάλη σκηνή για να μπορέσουν να ερμηνευθούν. Αν μπορείτε να τους αφήσετε να είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης, η σχέση σας θα λειτουργήσει εξαιρετικά καλά.

Θα σας είναι ευχάριστο να αφήσετε τον Λέοντα να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας, εφόσον λαμβάνετε από τη μεριά του την αναγνώριση και την ανταπόδοση των συναισθηματικών σας επενδύσεων.

Η σχέση πρέπει να είναι μια αμφίδρομη διαδικασία, οφείλει λοιπόν να αντιλαμβάνεται πως δεν πρέπει να ρίχνει όλο το βάρος της προσοχής του στον εαυτό του. Αν η αγάπη που σας προσφέρει αρχίζει να εξαντλείται, θα πρέπει να φύγετε από τη σχέση αμέσως.

Λέων και Ταύρος

Ο Λέων έχει ένα προστατευτικό στοιχείο στη φύση του, είναι πλήρως αποφασισμένος να προσφέρει, εξαιτίας της υπερηφάνειας του. Θα σας γοητεύσει η πίστη του και θα αισθανθείτε σίγουροι ότι θα σας χαρίσει την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Όσον αφορά στην ερωτική πλευρά, μπορεί να αναδείξει τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Για κάποιο διάστημα αυτό μπορεί να συμβεί έντονα και ίσως νοιώσετε ότι η συναισθηματική κάλυψη που επιδιώκετε έχει πάει περίπατο. Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο αργά, αν διαπιστώσετε ότι κινδυνεύετε να ερωτευτείτε σφόδρα. Αν το καταφέρετε και συμπαρασύρετε τον Λέοντα σε μια πιο πρακτική και τρυφερή συμπεριφορά, η σχέση σας θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μακροχρόνια και σταθερή.

Εκείνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 23 Ιουλίου και 4 Αυγούστου είναι άριστοι συνεργάτες για εσάς. Θα βρείτε κοινό έδαφος στην επιθυμία σας να δημιουργήσετε ένα ασφαλές καταφύγιο για σας και την οικογένειά σας. Σε αντάλλαγμα, μπορείτε να τους παρέχετε στήριξη στη… σταυροφορία τους για την κατάκτηση του κόσμου.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 15 και 23 Αυγούστου είναι επίσης κατάλληλοι για σας ως σύντροφοι. Ο Άρης τους κυβερνάει και αυτό προσθέτει περισσότερο πάθος στη σχέση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην καταλήξετε να δίνετε περισσότερα από αυτά που θα λαμβάνετε από εκείνους. Βάλτε όρια από την αρχή.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 5 και 14 Αυγούστου. Η οικονομική ασφάλεια είναι εξαιρετικά σημαντική για σας και πιθανόν να βρεθεί σε κίνδυνο με αυτή τη σχέση. Ο Δίας κυριαρχεί στον τομέα των χρεών σας και συνδέεται άμεσα με αυτούς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον έλεγχο των χρημάτων σας, αν αποφασίσετε να συνδεθείτε μαζί τους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024