Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάνε αυτά αν θες να σε έχει συνέχεια στο μυαλό του

Κάνε αυτά αν θες να σε έχει συνέχεια στο μυαλό του

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να καταφέρεις να μη μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του

Κάνε τα παρακάτω βήματα και άσε τον να σε σκέφτεται συνέχεια και να μη μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του. Σκέψου ότι σου αξίζει και ότι μπορείς να τον κάνεις να σε σκέφτεται συνέχεια.

Λίγο μυστήριο

Κλισέ, αλλά πάρα πολύ σημαντικό και αληθινό. Το να είσαι ανοιχτό βιβλίο – όσο κι αν λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις – μπορεί να πάει την σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Αν θέλεις πραγματικά να παίξεις μαζί του, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην είσαι απόλυτα ανοιχτή. Μίλα για τον εαυτό σου, αλλά χωρίς τις λεπτομέρειες. Τόνισε τις εμπειρίες σου, αλλά χωρίς να φαίνεσαι σαν προφίλ στο Instagram—ψεύτικη, εννοούμε.

Άσε κάτι πίσω

Άλλο ένα παλιό και δοκιμασμένο κόλπο—ναι, και ίσως λίγο ανήθικο, αλλά τίποτα στην ζωή δεν είναι άσπρο-μαύρο. Αν βρεθείτε, μπορείς, εντελώς τυχαία, να ξεχάσεις κάτι. Ένα βραχιόλι, ένα κοκαλάκι, οτιδήποτε θα μπορούσες να ξεχάσεις και να μην το αντιληφθείς. Οπότε, ναι, όχι υπερβολές εδώ. Αν πας σπίτι του, μην “ξεχάσεις” το σουτιέν σου στο μπάνιο του.

Μην είσαι συνέχεια διαθέσιμη

Αν απαντάς μέσα σε νανοδευτερόλεπτα κάθε φορά που σου στέλνει, απλά δίνεις την εικόνα ότι περιμένεις μέρα-νύχτα τα μηνύματά του και δεν έχεις ζωή. Αντ’ αυτού, δείξ’ του ότι όχι μόνο έχεις ζωή, αλλά την απολαμβάνεις κιόλας. Μετάφραση: Βγες έξω, κάνε ό,τι θες να κάνεις, και άφησέ τον να είναι μια… ασχολία για τον ελεύθερό σου χρόνο.

Δείξε ότι είσαι ελεύθερη

Η δύναμη της ζήλειας. Ναι, σε αφήνουμε να φτάσεις κι εκεί. Άλλωστε, αν απλά βλέπεστε, ή κάνετε πού και πού σεξ, ή απλά μιλάτε, τεχνικά είστε και οι δύο single. Δεν υπάρχει πρόβλημα να το δείξεις…

Αυτοπεποίθηση

Κάθε μέρα που ξυπνάς, να θυμίζεις στον εαυτό σου ότι είσαι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου του. Εντάξει, αυτό ήταν τραβηγμένο, αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς την αξία σου, και ότι είσαι όντως ένας άνθρωπος με χαρίσματα, με προσωπικότητα και με ενδιαφέροντα, και πως ο καθένας θα ήταν τυχερός αν σε είχε. Πίστεψέ μας, αυτό βγαίνει όντως προς τα έξω.

Γίνε σέξι

Δόξα τω ο θεώ και το Snapchat, υπάρχουν τρόποι να γίνεις σέξι χωρίς να χρειαστεί να κάνετε σεξ—και χωρίς να ανησυχείς αν θα κυκλοφορεί την επόμενη μέρα με τις φωτογραφίες σου στο κινητό του. Δεν είναι όμως καθόλου κακό να τον προκαλέσεις λίγο παραπάνω· πόσο μάλλον, η απόσταση που σου προσφέρει το internet θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο περιπετειώδης.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024