Τα δύο πέναλτι που ζητάει ο Αστέρας Τρίπολης
Οι Αρκάδες ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αουγκούστο πάνω στον Μαρκ Φερνάντεθ και λίγο αργότερα σε χέρι του Σβιντέρσκι, αλλά ο Σκουλάς και στις δύο περιπτώσεις έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Δύο πέναλτι ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, αλλά ο διαιτητής Εμμανουήλ Σκουλάς αρνήθηκε και στις δύο περιπτώσεις να δείξει την άσπρη βούλα.
Στην πρώτη φάση οι Αρκάδες ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντάγκλας Αουγκούστο πάνω στον Μαρκ Φερνάντεθ.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου πήγε να διώξει την μπάλα, αλλά έπεσε πάνω στον αντίπαλό του.
- Και νέα φανέλα και Μοντέρο: Διπλή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό!
- Αμετανόητη η γερουσιαστής της Παραγουάης: «Ο Εμπαπέ δεν ξέρει καν πού πέφτει η χώρα μου, ας βρει δικηγόρο»
- Η απόλυτη περιγραφή της ανατροπής κόντρα στην Αίγυπτο: Ο Αργεντινός σπίκερ τα… έσπασε όλα! (vids)
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
- Ο Μπατούμ έρχεται στη Euroleague για τη Βιλερμπάν
- Ο Μέσι εξήγησε γιατί… λύγισε μετά την επική ανατροπή της Αργεντινής επί της Αιγύπτου
- «Ο Κουλιεράκης είναι στο στόχαστρο της Κόβεντρι» (pic)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/7): «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442