Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντελάκης: «Κοιτάμε πλέον το παιχνίδι με την Ορμάν»

Παντελάκης: «Κοιτάμε πλέον το παιχνίδι με την Ορμάν»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των Ερυθρόλευκων απέναντι στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι πλέον η ομάδα του επικεντρώνεται στο ματς του Eurocup.

Ο Ολυμπιακός παρέσυρε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 100-52 και παρέμεινε  αήττητος σε όλε τις εγχώριες διοργανώσεις. Με τη λήξη της αναμέτρησης,  ο  Γιώργος Παντελάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε ότι πρέπει πλέον να κοιτάξει στο επόμενο ματς, αυτό με την Ορμάν στις 23 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ για τους «16» του Eurocup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις αθλήτριές μου. Ηταν ένα ματς για το πρωτάθλημα που είχαμε πολύ καλή απόδοση και από τις 12 παίκτριες που αγωνίστηκαν σήμερα.

Ένα ματς που έληξε με μεγάλη διαφορά και με ένα ανοιχτό ροτέισον από την μεριά μας. Δώσαμε την δυνατότητα να ξεκουραστούν κάποιες από τις αθλήτριές μας γιατί ακολουθεί η αναμέτρηση με την Orman Genclik για το Eurocup και η ομάδα θα συνεχίσει χωρίς ρεπό μέχρι αυτό το ματς. Πλέον στρέφουμε το βλέμμα μας στο παιχνίδι της Πέμπτης και την αναμέτρηση στο ΣΕΦ».

Από τη μεριά της, η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε:

«Παίξαμε αρκετά καλά και είμαστε χαρούμενες για τη νίκη. Η χαρά όμως πρέπει να κρατήσει λίγο, αφού ακολουθεί το ματς με την Orman Genclik την Πέμπτη στο ΣΕΦ, όπου θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στην επόμενη μας αποστολή».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024