Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός σε ακόμα ένα παιχνίδι, με τον Greek Freak να ολοκληρώνει «διπλός» το ματς απέναντι στους Νετς, όπου οι Μπακς επικράτησαν με 117-97
Οι Μπακς συνεχίζουν να προελαύνουν στη regular season, με τελευταίο θύμα τους τους Νετς, οι οποίοι υποτάχθηκαν στην παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ηττήθηκαν με 117-97 στο Μπρούκλιν.
Τα ελάφια ήταν ανώτερα καθ’όλη τη διάρκεια του ματς, με τον Greek Freak να παίζει ουσιαστικά στο ρελαντί, αλλά και πάλι να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου και μάλιστα χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Ο Γιάνναρος ήταν απλά εξαιρετικός χωρίς μάλιστα να ανεβάσει ρυθμούς, κι έτσι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 29 πόντους με 10/15 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3/7 βολές, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο (αλλά και 8 λάθη) σε 25 λεπτά συμμετοχής.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.