Κλειστό το Μετρό στο Σύνταγμα – Συγκεντρώσεις για το προσφυγικό
Κλειστός θα είναι από τις 9:30 το πρωί ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» καθ' υπόδειξην της αστυνομίας όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ με αποτέλεσμα οι συρμοί να διέρχονται χωρίς στάση από τον συγκεκριμένο σταθμό.
Κλειστός θα είναι από τις 9:30 το πρωί ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» καθ’ υπόδειξην της αστυνομίας όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ με αποτέλεσμα οι συρμοί να διέρχονται χωρίς στάση από τον συγκεκριμένο σταθμό.
Στο Σύνταγμα σήμερα έχει προγραμματιστεί «αντισυγκέντρωση» αντιεξουσιαστών στις 11.30 σε ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ρατσιστικού -ξενοφοβικού τύπου συγκέντρωση που διοργανώνει 2 ώρες αργότερα «πρωτοβουλία πολιτών», η οποία σε ανακοίνωσή της έχει ως σύνθημα το : «δεν είμαστε οι πολίτες της Ελλάδας, είμαστε οι ιδιοκτήτες της».
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59