Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμβατότητα Κριού και Παρθένου

Συμβατότητα Κριού και Παρθένου

Και ο Κριός και ο Παρθένος έχουν στην καθημερινότητά τους τη λογική και την κυνικότητα

Αυτά τα δύο ζώδια ταιριάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, και το αποτέλεσμα είναι στα ερωτικά υπάρχει πολύ πάθος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε διαφέρουν μεταξύ τους σε πολλά πράγματα.

Παρθένος

Εσύ είσαι ο δροσερός Παρθένος και αυτό σημαίνει ότι με τον Κριό τουλάχιστον στην αρχή θα είσαι σε αντίφαση. Το κριτικό μάτι σου θα υπολογίζει το ζεστό και φλογερό Κριό και η ορμητικότητά του είναι πιθανό να υπερθερμάνει τον γήινο και πρακτικό χαρακτήρα σου.

Ο Κριός είναι γρήγορος, εξαγριωμένος και παρορμητικός. Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιoλογικά. Είσαι  κι εσύ γρήγορος και δυναμικός, αλλά σε πνευματικό επίπεδο. Η πολλή ενέργεια σας χαρακτηρίζει και τους δύο αλλά σε διαφορετικά επίπεδα. Ο Κριός αγαπάει την περιπέτεια και είναι αυθόρμητος ενώ εσύ σκέφτεσαι ένα πράγμα δέκα φορές μέχρι να το κάνεις.

Σαν αληθινό στοιχείο της Γης, είσαι πάντα ισορροπημένος, μετρημένος αλλά ο Κριός χρειάζεται κάποιον να τον παινεύει, να τον θαυμάζει για αυτά που είναι και όχι να τον κριτικάρει για την πιο μικρή λεπτομέρεια που για αυτόν δεν έχει καμία σημασία. Ένα πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι για το που θα βγείτε γιατί ο Κριός λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής ενώ εσύ αγαπάς την φύση.

Παρόλα αυτά, έχετε πράγματα να προσφέρετε ο ένας τον άλλον, αν είστε αρκετά ανοικτοί και αρκετά έξυπνοι για να ξεπεράσετε αυτές τις διαφορές. Θα είναι μια πολύ ωραία σχέση αν προσπαθήσετε να επικοινωνείτε πιο πολύ.

Κριός

Ο Κριός είναι άμεσος και απλός. Εσύ είσαι πιο περίπλοκος και δυσνόητος. Μπορείς να «παραμπερδέψεις» τα πράγματα και η απλότητα του Κριού μπορεί να σε ενοχλήσει. Ο Κριός θα σε κοιτάζει και θα λέει «Γιατί πρέπει να κάνεις τα πράγματα τόσο δύσκολα;» Και εσύ θα λες «Γιατί είσαι τόσο επιφανειακός;» Διαφορετικές απόψεις και διαφορετικές αρχές ζωής.

Και οι δύο σας είστε εργατικοί όταν πρόκειται για δουλειά, αλλά οι μέθοδοί σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Ένας Κριός αγαπά να γίνονται τα πράγματα – γρήγορα και παρορμητικά, χωρίς πολλή προσοχή. Εσύ όμως δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Εσύ θέλεις πρώτα να εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες μιας εργασίας, μετά να σχεδιάσεις και στο τέλος η εκτέλεση να γίνει με ακρίβεια.

Ο Κριός είναι πολύ παθιασμένος και σεξουαλικά θα ταιριάξετε αλλά όχι από την πρώτη φορά! Μην σε εκπλήσσει που φλερτάρει που και που, το κάνει για να νιώθει ότι τον εκτιμάνε. Το ξέρω δεν ταιριάζει με τα πιστεύω σου αλλά να ξέρεις είναι πολύ πιστός.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024