Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσακωθήκατε; 10 ταινίες που μπορείτε να δείτε αμέσως μετά!

Τσακωθήκατε; 10 ταινίες που μπορείτε να δείτε αμέσως μετά!

Θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα

Οι καυγάδες δεν είναι ωραία συνθήκη για κανέναν. Μπορεί κάποιοι να έχουν καλή τροπή -να σε οδηγήσουν ακόμα και σε παθιασμένο σεξ- αλλά τις περισσότερες φορές σε στρεσάρουν και σε στεναχωρούν.

Πέρα από το να λύσεις το πρόβλημα, μια καλή επιλογή είναι και το να πάρεις το χρόνο σου βλέποντας κάποιες από τις παρακάτω ταινίες που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Επιστρέφοντας με άλλη διάθεση να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου τον λόγο που σας έκανε να καυγαδίσετε θα έχεις εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Αυτό θα σώσει τη σχέση σου.

1. Dumplin

Μια νεανική κωμωδία είναι πάντα μια καλή επιλογή για να σε κάνει να ξεχαστείς. Είναι η ιστορία της Willowdean, ενός plus size κοριτσιού που υποδύεται η Danielle Macdonald, που παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς για να πικάρει τη μαμά της που έχει υπάρξει η βασίλισσα της ομορφιάς. Στο ρόλο της μαμάς η αγαπημένη μας Jennifer Aniston.

2. Matilda 

Μια ταινία που θα σε γυρίσει λίγο πίσω στο χρόνο και θα ταυτιστείς ξανά με τις περιπέτειες της πανέξυπνης μικρής βιβλιοφάγου που έχει να αντιμετωπίσει τους σκληρούς γονείς της και την αυστηρή διευθύντρια του σχολείου της.

3. About Time

O Domhnall Gleeson ως Tim ταξιδεύει πίσω στο χρόνο προσπαθώντας για να αλλάξει το παρελθόν του για να μπορεί να έχει ένα διαφορετικό μέλλον.Πρωταγωνιστούν ακόμα η Rachel McAdams, ο Bill Nighy και η Margot Robbie.

4. Four Weddings And A Funeral 

O Charles μαθαίνει την αγάπη μέσα από τέσσερις  γάμους και μία κηδεία. Δεν μπορείς να μην ταυτιστείς με αυτό τον ήρωα που υποδύεται ο Hugh Grant -που είναι στα πρώτα του κινηματογραφικά βήματα.

5. The Little Prince 

Ποτέ και κανείς δεν είπε όχι σε ένα παραμύθι. Ειδικά όταν πρόκειται για το πιο πολυδιαβασμένο σε όλο τον πλανήτη που έχει γίνει μια ευφάνταστη animation ταινία. Θα ακούσεις τις φωνές των Jeff Bridges, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Benicio del Toro και Ricky Gervais.

6. Booksmart

Δύο φίλες, η Amy και η Molly, περνούν μια ξέφρενη νύχτα πριν την αποφοίτησή τους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Kaitlyn Dever και η Beanie Feldstein.

7. Long Shot

Αν πιστεύεις ότι τα αντίθετα έλκονται θα βρεις την επιβεβαίωση σε αυτή την ταινία. Ο Fred, ένας δημοσιογράφος, συναντά ξανά στη ζωή του τον παιδικό του έρωτα την Charlotte που πλέον ασχολείται με την πολιτική. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Seth Rogen και η Charlize Theron.

8. A Knight’s Tale

O Heath Ledger είναι από μόνος του ένας λόγος να δεις αυτή την ταινία. Υποδύεται τον ιππότη William.

9. Always Be My Maybe

H Sasha και ο Marcus- που ενσαρκώνουν οι Ali Wong και Randall Park- είναι δύο παιδικοί φίλοι που ξανασυναντιούνται 15 χρόνια μετά και αναθεωρούν τη σχέση τους.

10. Set It Up

H Harper που υποδύεται η Zoey Deutch  και ο Charlie poy ypod;yetai o Glen Powel προσπαθούν να φέρουν πιο κοντά τα αφεντικά τους για να βρουν την ησυχία τους. Τι θα συμβεί όμως τελικά;

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024