Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Tα ζώδια που νομίζετε ότι δεν κερατώνουν

Tα ζώδια που νομίζετε ότι δεν κερατώνουν

Τα φαινόμενα απατούν για τα συγκεκριμένα ζώδια καθώς από τη μία είναι πολύ πιστά, αλλά από την άλλη μπορεί να γίνουν εντελώς άπιστα

Δεν είναι ότι δε θα είναι αφοσιωμένα στον σύντροφό τους αυτά τα ζώδια. Όμως σε περιπτώσεις που νιώθουν ανασφάλειες και δεν παίρνουν τη συναισθηματική επιβεβαίωση που θέλουν, τότε είναι πολύ πιθανό να σου κάνουν την απιστία.

Κριός

Είναι κυνικός και καριερίστας με αποτέλεσμα να έχει πολλές εναλλακτικές αν δεν περνάει τόσο καλά μαζί σου. Παρ’ όλα αυτά για αυτόν θα είναι χαλαρή επιλογή και δε θα την πάρει πολύ στα σοβαρά.
Μοιάζει με τον Ταύρο, γιατί είναι κατά βάση παραδοσιακός, θέλει σεμεδάκι πάνω από την τηλεόραση, ωστόσο είναι πιστός μέχρι ενός σημείου. Με το που δει «κάτι να γυαλίζει» θα ορμίσει σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι ριψοκίνδυνος και ό,τι του ανεβάζει την αδρεναλίνη το θέλει στη ζωή του. Δεν θα πει όχι στην περιπέτεια.

Καρκίνος

Δύσκολα δε θα είναι πλήρως αφοσιωμένος σε εσένα ένας Καρκίνος. Για να σκεφτεί να κοιτάξει άλλον και να κάνει σεξ με άλλον, λογικά θα νιώθει παραμέληση από εσένα και θα θέλει να συμπληρώσει το συναισθηματικό κενό που ενδεχομένως νιώθει.

Είναι ικανός για να μπει σε σχέση να τα φτιάξει μέχρι και με τη γλάστρα του. Γενικά είναι γνωστό πως του αρέσουν οι σχέσεις, η έννοια της συντροφικότητας είναι σημαντική για εκείνον, ωστόσο αν ένας «πειρασμός» εμφανιστεί μπροστά του τότε όλα αλλάζουν. Είναι ικανός να σε αφήσει στα σκαλιά της εκκλησίας γιατί είδε κάτι που τον ενθουσίασε και θα τον/την παντρευτεί.

Ζυγός

Είναι ισορροπημένος, ξέρει τι θέλει, η αλήθεια είναι πως τα θέλει όλα. Θέλει να είναι πιστός, τον ρωτάς αν μπορεί; Είναι δίκαιος και μπορεί να διατηρεί πέντε σχέσεις ταυτοχρόνως και να τις κρατά όλες στο ίδιο άψογο επίπεδο.

Είναι νάρκισσος, αν τον κολακεύεις έχεις καλές πιθανότητες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και από εκεί και πέρα αυτός θα αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του για να σε γοητεύσει. Παρ’ όλα αυτά θα μετανιώσει το γεγονός ότι έκανε σεξ με άλλον και θα στο πει.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024