Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η καλύτερη στιγμή για να έρθετε σε συνεύρεση

Η καλύτερη στιγμή για να έρθετε σε συνεύρεση

Όποτε νιώθετε άνετα και οι δύο θα προχωρήσετε στο ερωτικό κρεβάτι. Ορισμένες ώρες όμως είναι πιο αποτελεσματικές ως προς την ποιότητα

Άμα κάποιος θέλει να κάνει σεξ σε διαφορετικό ωράριο προφανώς και θα κάνει. Το ζήτημα είναι ότι η καλύτερη ώρα μέσα στη μέρα για να ικανοποιηθούν και οι δύο είναι το μεσημέρι προς απόγευμα.

Eξήγηση

Η επιστήμη πλέον υποστηρίζει ότι η ιδανική στιγμή είναι στις 3 το μεσημέρι. Η ορμονολόγος Alisa Vitti εξηγεί στο νέο της βιβλίο ότι εκείνη είναι η ώρα που οι ορμόνες και οι επιθυμίες ενός άνδρα και μίας γυναίκες συγχρονίζονται.

Το μεσημέρι τα επίπεδα οιστρογόνων των ανδρών ανεβαίνων και τους κάνει να είναι περισσότερο επικοινωνικοί συναισθηματικά με την σύντροφό τους. Έτσι, συγκεντρώνονται περισσότερο στο πώς θα την ικανοποιήσουν και στο σεξ. Στις γυναίκες ενεργοποιείται η κορτιζόλη που τις κάνει περισσότερο ενεργητικές και σε εργήγορση κατά τη διάρκεια της πράξης.

 Το 3 μ.μ. είναι βέβαια μια δύσκολη ώρα για τους περισσότερους αφού κατά πάσα πιθανότητα βρίσκονται στη δουλειά τους. Οι γιορτές, οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα είναι όμως μια καλή ευκαιριά για να τεστάρετε τον ισχυρισμό της Vitti. Η ίδια υποστηρίζει επίσης ότι η καλύτερη στιγμή του μήνα για σεξ είναι 10 μέρες μετά την ωορηξία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024