Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γελοίοι ισχυρισμοί Ξάνθης : Αλλάξαμε το ρόστερ, γι’ αυτό δεν ενημερώσαμε για την αλλαγή μετοχολογίου

Γελοίοι ισχυρισμοί Ξάνθης : Αλλάξαμε το ρόστερ, γι’ αυτό δεν ενημερώσαμε για την αλλαγή μετοχολογίου

Ισχυρισμοί που προκαλούν γέλιο από την Ξάνθη στην ΕΕΑ. Υποστηρίζουν πως ενημέρωσαν την Επιτροπή τηλεφωνικά, αλλά κανένα από τα μέλη δεν ξέρει τίποτα. Λένε ότι εκ παραδρομής δεν δήλωσαν την αλλαγή στο μετοχολόγιο στην ΕΠΟ, ενώ αναφέρθηκαν μέχρι και στο... ρόστερ, λέγοντας ότι άλλαξαν τα 3/4 αυτού και ως εκ τούτου δεν ενημέρωσαν για τις μετοχές

Απίθανα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης. Ατάκες που δεν έχουν ακουστεί ξανά στο παρελθόν. Δικαιολογίες που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν πράγματι το σκέφτηκαν να το πουν οι δικηγόροι ή… τρολάρουν κόσμο. Η Ξάνθη δίνει… αγώνα για να μην πέσει κατηγορία, λόγω της πολυιδιοκτησίας, αλλά όσα έχουν μεταφερθεί εντός της αίθουσας της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού προκαλούν γέλια όσο και απορίες.

Μοιάζει σαν οι άνθρωποι της Ξάνθης να προσπαθούν να κοροϊδέψουν τα μέλη της ΕΕΑ και όλο τον κόσμο με όσα ισχυρίζονται σχετικά με την πολυιδιοκτησία και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς. Ατάκες πως ενημέρωσαν τηλεφωνικά, πως εκ παραδρομής δηλώθηκε ο πρώην μέτοχος στην ΕΠΟ, ακόμα και πως δεν ενημέρωσαν για την αλλαγή γιατί άλλαξαν τα 3/4 του ρόστερ τους.

Θα αλλάξει, δηλαδή, μετοχολόγιο η Μπαρτσελόνα, αλλά δε θα το δηλώσει στις ισπανικές Αρχές, γιατί έφυγε ο Νεϊμάρ και πήγε ο Γκριζμάν. Φοβερά πράγματα.

Ας πάρουμε από την αρχή όλα όσα υποστηρίζουν οι δικηγόροι της Ξάνθης στην ΕΕΑ, δείχνοντας τον πανικό στον οποίο έχουν έρθει και κάνοντας τα μέλη της Επιτροπής να… δαγκώνονται για να μη γελάσουν.

Αρχικά από την Ξάνθη είπαν πως ενημέρωσαν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη μεταβίβαση τηλεφωνικά. Πως επικοινώνησαν με κάποιο μέλος της ΕΕΑ και τον ενημέρωσαν ότι έγινε μεταβίβαση των μετοχών, δίχως να παρουσιάσουν κάποιο χαρτί. Λες και έπαιρναν για να ενημερώσουν για κάποιον ληξιπρόθεσμο λογαριασμό τηλεφώνου.

Βεβαίως, κανείς στην αίθουσα δεν τους πίστεψε, αφού όλα τα μέλη της ΕΕΑ είπαν ότι δεν έλαβαν κάποιο τηλεφώνημα από την Ξάνθη. Μάλλον πήραν… λάθος τηλέφωνο οι άνθρωποι της ομάδας, μιας και κανείς δε γνωρίζει το παραμικρό.

Συνεχίζοντας, όταν ρωτήθηκαν γιατί δεν ενημέρωσαν την ΕΠΟ, είπαν πως εκ παραδρομής δήλωσαν στην Ομοσπονδία ότι μέτοχος ήταν ακόμα η ΒΙΑΜΑΡ, ενώ είχαν μεταβιβαστεί οι μετοχές στην Insports. Πρωτάκουστα πράγματα, για ένα θέμα τόσο σοβαρό όσο το μετοχολόγιο μιας ΠΑΕ.

Και δε σταμάτησαν μόνο εκεί. Παρά το γεγονός πως ήδη στην αίθουσα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αναρωτιόντουσαν για τα όσα απίστευτα ισχυρίζεται η πλευρά της Ξάνθης, εντούτοις οι ιθύνοντες των Ακριτών συνέχισαν το… βιολί τους.

Συνέχισαν να εφευρίσκουν δικαιολογίες που δεν έχουν λογική εξήγηση. Όπως το… αμίμητο «δεν ενημερώσαμε για την αλλαγή του μετοχολογίου γιατί αλλάξαμε τα 3/4 των ποδοσφαιριστών του ρόστερ μας».

Αν καταλάβαμε σωστά, στην Ξάνθη ο προπονητής στέλνει… το μετοχολόγιο. Διαφορετικά δεν υπάρχει λογική εξήγηση σε αυτό που υποστηρίζουν οι Ακρίτες, οι οποίοι τα έχουν χαμένα και προσπαθούν να σωθούν με δικαιολογίες που από τη μια προκαλούν γέλιο και από την άλλη αρκετό εκνευρισμό για όλα όσα έχουν κάνει.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024