Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ : 14χρονη έβαλε κάμερα για να δείξει ότι την κακοποιεί ο πατέρας της

ΗΠΑ : 14χρονη έβαλε κάμερα για να δείξει ότι την κακοποιεί ο πατέρας της

Ένα 14χρονο κορίτσι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ εγκατέστησε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της για να αποδείξει την κακοποίηση που δεχόταν από τον πατέρα της, επειδή κανείς δεν την πίστευε.

Μια 14χρονη από τη Φλόριντα των ΗΠΑ εγκατέστησε κρυφή κάμερα ασφαλείας στο υπνοδωμάτιό της για να αποδείξει ότι την κακοποιούσε ο ίδιος ο πατέρας της.

Τελικά, κατάφερε να καταγράψει δύο περιστατικά με βίαια ξεσπάσματα του πατέρα της, πείθοντας έτσι τις αρχές για χρόνια αγνοούσαν τους ισχυρισμούς της.

Το βίντεο από το ένα από τα δύο περιστατικά κακοποίησης που έδωσε στη δημοσιότητα η μητέρα της νεαρής, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον 47χρονο πατέρα, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Το περιστατικό αυτό που καταγράφηκε στις 23 Δεκεμβρίου ξεκινά με τον πατέρα να φωνάζει στην κόρη του, μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού ενώ στο χώρο βρίσκονται επίσης δυο σκυλιά, τα οποία είναι ξαπλωμένα στο κρεβάτι.

«Δεν πρόκειται να δεχθώ ασέβεια στο σπίτι μου», λέει ο 47χρονος.

Στη συνέχεια, ο άντρας τραβά ένα μαχαίρι το οποίο στρέφει προς το μέρος του σκύλου, φωνάζοντας «Θα του βγάλω τα μάτια, θα το κάνω»» και αρχίζει να τραβά το ζώο από τα πόδια, το κεφάλι και τον λαιμό, ρίχνοντάς το τελικά στο πάτωμα. «Θα σκοτώσω το σκυλί!», ακούγεται να λέει, ενώ η κόρη του ουρλιάζει και τον εκλιπαρεί: «Σε παρακαλώ μπαμπά, μην το κάνεις! Μπαμπά, σταμάτα!».

Η 14χρονη φαίνεται στην συνέχεια να πηδά πάνω στην πλάτη του πατέρα της, ενώ εκείνος την αρπάζει από τα μαλλιά και σπρώχνει το κεφάλι της προς το κρεβάτι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφαλάρι, αναφέρει το ένταλμα.

Ο άντρας της φωνάζει «να σκάσει» και το κορίτσι τρομοκρατημένο, μαζεύεται σε μια γωνία, ενώ εκείνος φεύγει σαν να πρόκειται να βγει από το δωμάτιο, πριν επιστρέψει ξανά για να φωνάξει και να της χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Το κορίτσι κατήγγειλε το περιστατικό την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 24 Δεκεμβρίου, δίνοντας στις 27 Δεκεμβρίου στις αρχές τα δυο βίντεο.

Ο άντρας συνελήφθη στις αρχές Ιανουαρίου με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου και βαριές σωματικές βλάβες αλλά και κακοποίησης ζώου.

Η μητέρα της 14χρονης χαρακτήρισε την κόρη της «απόλυτο ήρωά της» και σχολίασε πως η έφηβη από χρόνια προσπαθούσε να κάνει κάποιον να επιληφθεί της φερόμενης κακοποίησης. «Είναι ένα δυνατό και έξυπνο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη», είπε η ίδια, που έχει χάσει τα δικαιώματα επιμέλειας της κόρης της.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι γονείς της 14χρονης πήραν διαζύγιο το 2005 αλλά έκτοτε έχουν εμπλακεί σε μια μακρά δικαστική μάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024