Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ : Υπεύθυνος ο Μητσοτάκης για τις αθλιότητες Μπογδάνου

ΣΥΡΙΖΑ : Υπεύθυνος ο Μητσοτάκης για τις αθλιότητες Μπογδάνου

Σφοδρή αντιπαράθεση με το ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος ενέπλεξε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα στην προ ετών τρομοκρατική επίθεση που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος

Σφοδρή αντιπαράθεση με το ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος ενέπλεξε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα στην προ ετών τρομοκρατική επίθεση που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος.

Για υπέρβαση κάθε ορίου χυδαιότητας κάνει λόγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εμμέσως πλην σαφώς καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δείξει την πόρτα της εξόδου στο βουλευτή της ΝΔ.

Black χιούμορ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γαλάζιος βουλευτής με ανάρτησή του στα social media άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα ότι σχετίζεται με τρομοκράτες και συγκεκριμένα με την ομάδα της βομβιστικής επίθεσης στο πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Αφορμή γι’ αυτή την ανάρτηση του κ. Μπογδάνου ήταν άρθρο που παρουσίαζε τον Λουκά Παπαδήμο ως μία από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για να προταθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή» έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος.

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιρρίπτει αποκλειστικά ευθύνες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που ανέχεται «τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα».

Αθλιότητα

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη. Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την έντονη αντίδρασή της εξέφρασε και η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη η οποία τονίζει ότι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη έχει χάσει εκτός από το μέτρο και την ντροπή.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε ξανακάνει το ίδιο σχόλιο ως δημοσιογράφος την περίοδο που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός και οι οποίες κατέληξαν στην απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ αλλά και την δημόσια συγγνώμη του τηλεοπτικού σταθμού προς τον Αλέξη Τσίπρα για «απαράδεκτους υπαινιγμούς, παραπληροφόρηση και ανοίκεια επίθεση» του δημοσιογράφου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024