Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ βρήκαν την ευκαιρία και έκοψαν πρωτοχρονιάτικα πίτα στον Στρασβούργο.
Τώρα, εάν πείτε πού βρέθηκε βασιλόπιτα με φλουρί, και μάλιστα στο Στρασβούργο, θα σας πληροφορήσω ότι την πίτα την αγόρασε από ένα ελληνικό ζαχαροπλαστείο η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Το φλουρί, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» το βρήκε μετά από πολύ ψάξιμο ο Θ. Ζαγοράκης.
Οταν λέμε φλουρί μην πάει το μυαλό σας σε κάτι ακριβό ή σε κάτι χρυσό. Απλώς ήταν ένα νόμισμα του ενός ευρώ, το οποίο συνοδευόταν από ένα γούρι «2020», αξίας 2 ευρώ. Ισως το πιο εντυπωσιακό ήταν η έκπληξη των ξένων ευρωβουλευτών όταν οι δικοί μας τους πρόσφεραν… vassilopita.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.