Άνετα οι Λέικερς τους Καβαλίερς με κορυφαίο τον ΛεΜπρόν
Οι Λέικερς, παρά τις απουσίες των Ντέιβις και Ρόντο, έκαναν φύλλο και φτερό τους Καβαλίερς επικρατώντας με 129-99, σε ένα ματς όπου κυριάρχησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Οι Λέικερς αποδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι ότι είναι φτιαγμένοι για πολύ μεγάλα πράγματα και πως μοναδικός στόχος τους είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τελευταίο θύμα των λιμνάνθρωπων ήταν οι «πρώην» του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Καβαλίερς, οι οποίοι υπέστησαν βαριά ήττα στο LA με 128-99, με το Βασιλιά να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση, προσφέροντας εντυπωσιακές φάσεις και πολύ θέαμα, δείχνοντας ότι παραμένει ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.
Ο Τζέιμς λοιπόν με 31 πόντους και 8 ασίστ οδήγησε τους Λέικερς, με τον Χάουαρντ να προσθέτει 21 πόντους και 15 ριμπάουντ και τον Μπράντλεϊ 12 πόντους.
Για τους Καβαλίερς, ο Λαβ είχε 21 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Τόμπσον 17 πόντους και 10 ριμπάουντ και οι Σέξτον και Γκάρλαντ από 16 πόντους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα