Παφίλης : Η λογική «λύσαμε τα χέρια της Αστυνομίας» δημιουργεί απαράδεκτα περιστατικά
«Εμείς λέμε πως αποκλειστικός σκοπός της Αστυνομίας είναι να χτυπήσει το οργανωμένο έγκλημα και όχι να χτυπάει τις διαδηλώσεις» τόνισε ο Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ, και πρόσθεσε πως το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με ομάδες οι οποίες «ταΐζουν» τον αυταρχισμό.
Η λογική της κυβέρνησης ότι «λύσαμε τα χέρια της Αστυνομίας», δημιουργεί απαράδεκτα περιστατικά από μέρους των αστυνομικών.
«Δηλαδή τι, θα βαράνε όποιον βρίσκουν μπροστά τους, θα ξεβρακώνουν τον άλλο;», είπε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, μιλώντας στην ΕΡΤ1.
Επίσης, τόνισε ότι «εμείς λέμε πως αποκλειστικός σκοπός της Αστυνομίας είναι να χτυπήσει το οργανωμένο έγκλημα και όχι να χτυπάει τις διαδηλώσεις» και πρόσθεσε πως το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με ομάδες οι οποίες «ταΐζουν» τον αυταρχισμό.
«Καθαρή ανόθευτη απλή αναλογική»
Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Παφίλης τόνισε πως το ΚΚΕ δεν μπαίνει στη λογική των προσώπων, γιατί πρόκειται για έναν θεσμό «που βάζει υπογραφή στην αντιλαϊκή πολιτική και εγγυάται την εφαρμογή της».
Σε ότι αφορά τον εκλογικό νόμο, επανέλαβε την πάγια θέση του ΚΚΕ για καθαρή, ανόθευτη απλή αναλογική.
- ΑΕΚ – Λέβιτσε 99-88: Ξέσπασε στην παράταση και προκρίθηκε ως πρώτη (vid)
- Deals σε ενέργεια και άμυνα εξετάζουν η Ρωσία με την Ινδονησία
- Netflix: Επιστρέφει στον μεγάλο δανεισμό για να αποκτήσει τη Warner Bros — Η πιο τολμηρή κίνηση στην ιστορία της
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ κοντά στη Βενεζουέλα
- Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Άπελντοορν 3-0: «Άλμα» πρόκρισης για τους Ερυθρόλευκους
- Νέα μείωση επιτοκίων κατά 0,25% από τη Fed

