Φυλακές Αυλώνα: Απομακρύνθηκαν δυο στελέχη μετά από συμπλοκή με τραυματίες
Την απαλλαγή από τα καθήκοντά τους, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης και του Προϊσταμένου του Τμήματος Φύλαξης του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, αποφάσισε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου
Την απαλλαγή από τα καθήκοντά τους, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης και του Προϊσταμένου του Τμήματος Φύλαξης του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, αποφάσισε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησε άμεσα σε αυτή την ενέργεια μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, ανάμεσα σε κρατουμένους, στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα. Υπενθυμίζεται ότι από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν συνολικά 13 άτομα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).