Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η UEFA ξέρει ότι και το PAOK TV είναι… DIMERA;

Η UEFA ξέρει ότι και το PAOK TV είναι… DIMERA;

Δηλαδή ΠΑΟΚ. Δηλαδή RFA. Δηλαδή εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη. Δηλαδή Open Tv. Δηλαδή Sdna. Δηλαδή… έλεος: Χάσαμε το μέτρημα.

«Στους παρόντες όρους χρήσης, οι ορισμοί «εμείς/εμάς/μας» αναφέρονται στην εταιρεία DIMERA GROUP ΜΟΝ ΕΠΕ (μια εταιρεία με έδρα στην Ελλάδα, με ΓΕΜΗ 122441704000, διεύθυνση Μικράς Ασίας 1, Θεσσαλονίκη) και ΑΦΜ 800435593 εφόσον η παρεχόμενη  υπηρεσία είναι δωρεάν και στην εταιρεία ΠΑΕ ΠΑΟΚ (μια εταιρεία με έδρα στην Ελλάδα, με αρ. ΓΕΜΗ 122030904000 διεύθυνση Μικράς Ασίας 1, Θεσσαλονίκη) και ΑΦΜ 094066928 και οι ορισμοί «εσείς/σας» αναφέρονται σε εσάς, τον συνδρομητή ή τον χρήστη του PAOKTV» ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους συνδρομητές το PAOK TV.

Με δύο λόγια το PAOK TV είναι… DIMERA.

Όπως DIMERA είναι και οι μετοχές του ΠΑΟΚ από το 2012. Της ομάδας δηλαδή που εργάζεται ο γιος του άλλοτε αρχιαιδιτητή, και νυν παρατηρητή διαιτησίας, Μπίκα.

Όπως DIMERA είναι και η… μαμά της κυπριακής εταιρίας RFA που εξαγόρασε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης μέσω της εξαγοράς της εταιρίας VIALAND των Πανόπουλου και Συγγελίδη. Η επένδυση των 10 εκατ ευρώ του σερβιτόρου ανιψιού του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννη Καλπαζίδη.

Η σχέση DIMERA και RFA έχει ως αποδείξεις τουλάχιστον 140 οικονομικές συναλλαγές.

RFA όμως είναι και η Paralot. Μια άλλη εταιρία της οικογένειας που είναι γνωστή χρηματoδότης παραγωγών του OPEN TV και αποκλειστική ιδιοκτήτρια του αθλητικού site SDNA, το οποίο ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Παντού DIMERA δηλαδή.

Στο μεταξύ, στο OPEN TV εργάζεται ο γιος του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Εκείνος που κράτησε την τιμωρία των δύο αγωνιστικών «κεκλεισμένων» για τον Ολυμπιακό αναγκάζοντας το ντέρμπι των αιωνίων της περασμένης Κυριακής στο Φάληρο να διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες. Ο ίδιος που ρώτησε την ΕΠΟ αν το κανάλι ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Και εδώ DIMERA σα να λέμε.

Στο OPEN TV επίσης εργάζεται επίσης και η σύζυγος του διεθνούς διαιτητή Παπαπέτρου. Μην το ταλαιπωρούμε αδίκως: DIMERA.

Μπορεί λοιπόν κάποιος να φτιάξει έναν αναλυτικό πίνακα; Ειλικρινά μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Για το καλό του ποδοσφαίρου μας. Και του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Γιατί θα τον χρειαστεί τον πίνακα  ο Ιβάν Σαββίδης στο περίφημο ραντεβού της Big 4 με τους εκπροσώπους FIFA/UEFA που αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Θα τον διευκολύνει αφάνταστα. Που να μεταφράζεις τώρα από τα Ρωσικά, στα Ελληνικά και από εκεί στα Αγγλικά όλες αυτές τις εταιρίες και την δράση τους.

Ένας αναλυτικός πίνακας που όλα αυτά μαζί θα καταλήγουν στην DIMERA, θα ήταν πραγματικά ένα εργαλείο για το ραντεβού.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι κρίμα να ταλαιπωρείται ο κύριος Λάκοβιτς αναζητώντας τη διασύνδεση των εταιριών, τις τριγωνικές σχέσεις και το «γαϊτανάκι» του χρήματος.

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA που –μεταξύ άλλων- θα κληθεί να καθίσει γύρω από το ίδιο τραπέζι με τους ιδιοκτήτων των «μεγάλων» ΠΑΕ της χώρας για να βγάλει μια άκρη.

Και αν όχι άκρη; Ας βγάλει έστω μια φωτογραφία. Για να έχει να λέει στα εγγόνια του, τι αντιμετώπισε στην Ελλάδα. Τις ημέρες της «Εξυγίανσης» όπου οι χαλίφηδες έχουν δημιουργήσει την πιο βρώμικη ιστορία.

Της εποχής που όλα αυτά συμβαίνουν υπό την εποπτεία της UEFA. Την εποχή της DIMERA.

Άραγε θα βρουν χρόνο οι εντεταλμένοι να ρωτήσουν για το PAOK TV και για την αποψινή αλλοίωση στην Τούμπα που προέκυψε με το… τηλεοκοντρόλ στο χέρι; Ή δεν θα προλάβουν οι άνθρωποι;

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024