Κατάμεστο θα είναι το ΔΑΚ Λαμίας στην αναμέτρηση της ομάδας της Φθιώτιδας με τον Ολυμπιακό απόψε (17:15), καθώς ανακοινώθηκε sold out από τους γηπεδούχους.
Αυτό μάλιστα θα είναι και το πρώτο φετινό στο γήπεδο της Λαμίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο ΔΑΚ θα βρεθούν και οπαδοί του Ολυμπιακού προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:
«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής 12/1 στις 17:15 στο ΔΑΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έχουν εξαντληθεί και ως εκ τούτου δεν θα υπάρχουν ανοιχτά εκδοτήρια στο ΔΑΚ.
Ευχαριστούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο για την ανταπόκριση και την έμπρακτη υποστήριξη για το πρώτο sold out της φετινής αγωνιστικής περιόδου και τους αναμένουμε όλους αύριο σε ένα κατάμεστο ΔΑΚ για ένα ωραίο παιχνίδι».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου