Ο Κρίστιαν Έρικσεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Τότεναμ και δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την αγγλική ομάδα.
Ο δανός μεσοεπιθετικός ψάχνει για μια νέα πρόκληση κι αναμένεται να φύγει από την Αγγλία, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να γίνει σύντομα.
Τα σπιρούνια γνωρίζουν ότι θα τον χάσουν για ψίχουλα και γι’ αυτό ίσως και να αποδεχτούν οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα ταμεία τους από ομάδα που να θέλει να τον αποκτήσει από το Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένα μια από αυτές, όμως ο παίκτης δεν ψήνεται να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ, ενώ και η Ίντερ «παίζει» δυνατά για να τον κάνει δικό της, με τον Αντόνιο Κόντε να τον θέλει από τώρα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έρικσεν ενδιαφέρεται για την πρόταση της Ίντερ και πιθανότατα μέσα στον Ιανουάριο να την αποδεχτεί, όπως και η Τότεναμ, αφού θα προτιμήσει να τον χάσει για μερικά εκατομμύρια παρά το καλοκαίρι για το τίποτα.
Το παράδειγμα που έφερε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Eurovision και την αισιοδοξία που υπήρχε για τον Akyla, με τον μπασκετικό Ολυμπιακό και το Final-4 της Euroleague.
Η μεγαλύτερη παρενέργεια στον Παναθηναϊκό από τις απότομες αλλαγές σχεδίων και προσώπων, είναι η απώλεια του στάτους του διεκδικητή του τίτλου που επανέκτησε το 2023.
Αμερικάνικο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Βαλαντσιούνας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από το Ντένβερ, με τις πιθανότητες επιστροφής του στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού να είναι αυξημένες.