Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεόδωρος Νιτσιάκος : Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα

Θεόδωρος Νιτσιάκος : Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα

Στο βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου, φαίνεται αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκεται στον γκρεμό, βάθους 20 μέτρων, ενώ στην περιοχή υπάρχει αρκετό χιόνι

Βίντεο στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου να βρίσκεται στο γκρεμό στον οποίο έπεσε στο χωριό Αετομηλίτσα Ιωαννίνων, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί λίγες ώρες μετά τον θάνατο του άτυχου επιχειρηματία, φαίνεται αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκεται στον γκρεμό, βάθους 20 μέτρων, ενώ στην περιοχή υπάρχει αρκετό χιόνι.

Όπως φαίνεται μάλιστα στο υλικό που έχει εξασφαλίσει ο Alpha, η οροφή του τζιπ έχει καταστραφεί από την πτώση.

Η τραγική ειρωνεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, μισή ώρα νωρίτερα ο Θεόδωρος Νιτσιάκος βρισκόταν στο καφενείο του χωριού του.  Τότε έλεγε στους φίλους του ότι «θα πάω για κυνήγι και αύριο (Σάββατο) μπορεί να καθυστερήσω λίγο στην κοπή της πίτας».

Τραγική ειρωνεία, ωστόσο, αποτελεί το γεγονός πως ο Θεόδωρος Νιτσιάκος την ίδια ημέρα είχε ατύχημα λόγω του πάγου στην είσοδο του ξενώνα του χωριού. Έπεσε, χτύπησε στα πλευρά, αλλά δεν άλλαξε τον σχεδιασμό του.

Πώς σημειώθηκε το τροχαίο

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό στο χωριό Αετομηλίτσα Ιωαννίνων, από όπου καταγόταν. Οι συγχωριανοί και φίλοι του παραμένουν συγκλονισμένοι.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος, στις 20.:0 το βράδυ, έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του, κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας – Πληκατίου, όταν στο 5ο χιλιόμετρο, το όχημα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του και ακινητοποιήθηκε, λόγω του πάγου στο οδόστρωμα.

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θεόδωρος Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Όμως, λόγω της ανηφορικής κλίσης του σημείου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό.

Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές. Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του. Το όχημα που οδηγούσε ήταν 20ετίας με μικρό μεταξόνιο, που θεωρείται εξαιρετικό παρά τα χρόνια που είχε στην πλάτη του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024