Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νιτσιάκος : Πώς έχασε τη  ζωή του στο τροχαίο – Από τύχη γλίτωσε ο συνοδηγός του

Νιτσιάκος : Πώς έχασε τη ζωή του στο τροχαίο – Από τύχη γλίτωσε ο συνοδηγός του

Η λάθος απόφαση που του κόστισε τη ζωή.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων αλλά και ο επιχειρηματικός κόσμος από τον θάνατο του καταξιωμένου επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου χθες το βράδυ έπειτα από τροχαίο δυστύχημα .

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο 76χρονος επιχειρηματίας στις 20.30 το βράδυ  έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας-Πληκατίου ,όταν στο 5ο χιλιόμετρο το όχημα λόγω του πάγου στο οδόστρωμα  ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του  και ακινητοποιήθηκε .

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη  δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν ο συνοδηγός του Θεόδωρου Νιτσιάκου κατέβηκε από το αυτοκίνητο ενώ ο 76χρονος επιχειρηματίας προσπάθησε να βάλει μπροστά το όχημα .

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, εξαιτίας της ανηφορικής όμως  κλίσης του  σημείου το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό .

Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές .

Οι χωριανοί κατάφεραν να  ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία , με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.

Θα πήγαινε για κυνήγι με τους φίλους του

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος γεννημένος στην Αετομηλίτσα είχε ιδιαίτερη αγάπη στο χωριό του. Επέστρεφε εκεί πολύ συχνά και με κάθε ευκαιρία πήγαινε για κυνήγι, δραστηριότητα που υπεραγαπούσε.

Σύμφωνα με το eipiruspost.gr, το κυνήγι με φίλους άλλωστε, το πρωί του Σαββάτου ήταν ο σκοπός και αυτής της επίσκεψης που όμως στάθηκε μοιραία για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Από τις σπουδές του στη Γεωπονική… στην αυτοκρατορία Νιτσιάκος

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος με σπουδές στη Γεωπονική Σχολή Θεσσαλονίκης και μετεκπαίδευση στην Ολλανδία σε θέματα πτηνολογίας δημιούργησε το 1972 μια μικρή μονάδα αναπαραγωγής πατρογονικών ορνίθων λίγο έξω από τα Ιωάννινα.

Έκτοτε πραγματοποιούσε συνεχή βήματα προόδου διευρύνοντας την παραγωγική ικανότητα της επιχείρησης και χτίζοντας σταδιακά ένα κάθετα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής προϊόντων κοτόπουλου που καλύπτει την αναπαραγωγή, την εκκόλαψη, την πάχυνση, την παρασκευη πτηνοτροφών, τη σφαγή και μεταποίηση, το δίκτυο διανομής για όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα η εταιρεία εκμεταλλευόμενη τις υποδομές της σε Ήπειρο και Μακεδονία, δραστηριοποιήθηκε έντονα στην αγορά των αυγών εκκολάψεως και νεοσσών, στην εμπορία πρώτων υλών ζωοτροφών και την παραγωγή ζωοτροφών για όλα τα παραγωγικά ζώα.

Την τελευταία δεκαετία, η Νιτσιάκος υλοποίησε ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο που της εξασφάλισε συνέχιση της αναπτυξιακής της πορείας κι έτσι αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό κρέατος κοτόπουλου στην Ελλάδα.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος όμως έβαλε το στίγμα του και στα τουριστικά δρώμενα της περιοχής. Ουσιαστικά έβαλε τα Γιάννινα στον τουριστικό χάρτη με την ίδρυση και λειτουργία του ξενοδοχείου Du Lac. Ενός ξενοδοχείου που από το 1998 αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή.

Συλλυπητήρια του Περιφερειάρχη Ηπείρου

Την θλίψη του εξέφρασε και ο Περιφερειαρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης για τον θάνατο του θεόδωρου Νιτσιάκου. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠε ο κ. Καχριμάνης «ήταν άνθρωπος, ήταν σωστός επιχειρηματιας. Εχω συγκλονιστεί. Ήταν Βλάχος όπως και εγώ. Βοήθησε πολύ κόσμο χωρίς να γίνεται γνωστό. Συλληπτήρια στην οικογένεια του».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024