Παπάζογλου: «Θα δώσουμε τα πάντα για να μπει στην εξάδα η ΑΕΛ»
Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, σχολίασε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ έθεσε και τους στόχους της ΑΕΛ.
Ο Θανάσης Παπάζογλου έπειτα από το πέρασμά του από την Ρουμανία και τις Ντιναμό Βουκουρεστίου, Βολουντάρι, επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, προκειμένου να ενισχύσει την επίθεση της ΑΕΛ.
Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στα κανάλια novasports, όπου αναφέρθηκε στην επιστροφή του, στην ισοπαλία της ομάδας του με τον Άρη, ενώ τόνισε ότι στόχος των «βυσσινί» είναι η εξάδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την επιστροφή του: «Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια γύρισα και μπορώ να πω ότι με το… καλημέρα, έπαιξα σε ένα παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό. Ξέραμε ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά το κύριο μέλημά μας είναι να είμαστε πρώτοι στις μονομαχίες μας. Αν κάποιος θα μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι αυτή ήταν η ΑΕΛ».
Για την πορεία της ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ έχει εμφανιστεί αρκετά ανταγωνιστική φέτος. Πιστεύουμε και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα για να μπούμε στην εξάδα. Εμένα η δουλειά μου είναι να σκοράρω, αλλά θέλω να βοηθάω και τους συμπαίκτες μου. Θα προσπαθήσω με την εμπειρία που έχω, να βοηθάω και τους υπόλοιπους για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για το ματς με τον Άρη: «Φάνηκε ότι δώσαμε περισσότερη έμφαση στην άμυνα, αλλά από την άλλη δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στην πρώτη μου ομάδα, αλλά αυτά ισχύουν πριν τον αγώνα. Εύχομαι ο Άρης να βρει τον δρόμο του».
Για τους παίκτες που γνώριζε πριν έρθει στην ΑΕΛ: «Ήξερα τον Κάτσε και τον Ουάρντα, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Πρέπει η ομάδα να είναι ένα σύνολο, δεν φτάνουν οι ποιοτικοί παίκτες και εμείς είμαστε ένα σύνολο».
Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Είμαι σε καλή κατάσταση, είχα χρόνο και στην προηγούμενη ομάδα μου στην Ρουμανία και δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να εγκλιματιστώ».
Αυτή είναι η ανανεωμένη λίστα με τα κορυφαία συμβόλαια της Ευρωλίγκας, μετά τη συμφωνία του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του Αμερικανού στην Ευρώπη.
Μέσα Φλεβάρη και ο Ολυμπιακός έπιασε πρώτα τους 340 τίτλους και έπειτα εξασφάλισε μια ακόμη παρουσία σε οκτάδα κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με 6/8 ενεργά τμήματα στην Ευρώπη...
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.