Απαρηγόρητοι παραμένουν οι γονείς του 28χρονου Τόσκο, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη έπειτα από επίθεση οπαδών.
Συγκεκριμένα ο πατέρας του Τόσκο δήλωσε: «Το δικό μου το παιδί ήταν δολοφονημένο. Εγώ δεν θα τους συγχωρήσω. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να τιμωρηθούν με νόμιμο τρόπο» και συνέχισε λέγοντας «μας τον δείξανε. Ήταν τρομακτικό. Ήταν σκοτωμένος. Τον είχαν διαλύσει».Από την άλλη μεριά η αδερφή του είπε: «Για μας αυτό δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν τους είχε προκαλέσει σε τίποτα και κανείς δεν αξίζει να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο»
Τέλος, η μητέρα του συμπλήρωσε:«Δεν είναι νορμάλ στον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκή χώρα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.