Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/1) το πρώην μοντέλο-ηθοποιός-παρουσιάστρια και νυν βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια, παραχωρώντας μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη.

Το πρόβλημα υγείας και το δύσκολο χειρουργείο

Η Νόνη Δούνια μίλησε για το πρόβλημα υγείας της και το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πριν από μερικούς μήνες, λόγω της πρόπτωσης της μιτροειδούς βαλβίδας από την οποία πάσχει.

Όσον αφορά στο χειρουργείο στην καρδιά, η Νόνη Δούνια είπε:

«Το χειρουργείο ήταν όσο σοβαρό είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Δεν έγινε ξαφνικά. Ήταν προγραμματισμένο, το παρακολουθούσα από πολύ μικρή. Υπάρχει μία πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας που την έχουν αρκετές γυναίκες.

Όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική. Οπότε μου είπαν πως σιγά-σιγά ο μεντεσές χαλάει και έπρεπε να πάω να τον φτιάξω. Από 25 χρονών ήξερα ότι κάποια στιγμή πρέπει να χειρουργηθώ, γιατί αν δε το έκανα τώρα θα έπρεπε αργότερα να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας. Τα μηνύματα που έλαβα ήταν πάρα πολλά και συγκινητικά. Ήμουν 8 ώρες στο χειρουργείο.

Στα παιδιά μου είπα ότι πάω στον οδοντίατρο. Σκέφτηκα να γράψω ένα γράμμα στα παιδιά μου πριν από το χειρουργείο, μήπως κάτι συμβεί, αλλά δεν το έκανα για να μη σκέφτομαι αρνητικά.»

Τα φλερτ στη Βουλή

Η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε επίσης, στο βουλευτικό αξίωμα και την ευθύνη που τη διακατέχει, ενώ έκανε αποκαλύψεις και για τα φλερτ που υπάρχουν μέσα στη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ το βλέπω, το αντιλαμβάνομαι, κάποιοι μπορεί να μην το βλέπουν.

«Πέφτει φλερτ, αν και είναι πολύ λιγότερες οι γυναίκες», είπε η Νόνη Δούνια.

Γράψτε το σχόλιό σας