Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάουρα Νάργες : Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ

Λάουρα Νάργες : Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ

Η Λάουρα Νάργες έδωσε τη δική της αφοπλιστική απάντηση στους επικριτές της

η Λάουρα Νάργες σε ένα δημόσιο ξέσπασμα τα βάζει με το bodyshaming.

Πρόκειται για την τάση που θέλει τον κόσμο να κατακρίνει όσους έχουν παραπάνω κιλά, ή εμφάνιση που δεν ανταποκρίνεται στα μιντιακά πρότυπα.

Έτσι, με μια φωτογραφία της στο Instagram, η Λάουρα Νάργες αποκαλύπτει ότι «δεν την νοιάζει» τι λένε κατά καιρούς για την εμφάνισή της και έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους και haters το δικό της ηχηρό μήνυμα.

Φορώντας ένα t-shirt που έγραφε «I don’t care» έδωσε τη δική της αφοπλιστική απάντηση στους επικριτές της.

Η Λάουρα Νάργες έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram:

«Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που επικρατούν για την σωματική μου κατάσταση.

Όχι όμως πως μου είναι εύκολο, προσπαθώ να έρθω σε μια ισορροπία με μένα σχετικά με αυτό το ζήτημα από τα σχολικά μου χρόνια (βλέπετε, το σωματότυπό μου ήταν πάντα διαφορετικό από αυτό που είχαν οι Γερμανίδες φίλες και συμμαθήτριες μου, πιο «μεσογειακό» θα το πω…).

Γι’αυτό λοιπόν, νομίζω πως δεν πρέπει να νοιάζονται ούτε εκείνοι, καλοπροαίρετοι και μη, και να μην ασχολούνται με το τι φαγητό τρώω, πότε, που και γιατί.

Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι «κομμάτια» και «κόκκαλο» επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς.

Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω. Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, «καμπυλωτή» και «μπαμπάτσικη» όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου.

Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους τις μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα».

Δείτε το post που δημοσίευσε η Λάουρα Νάργες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

View this post on Instagram

Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που επικρατούν για την σωματική μου κατάσταση. Όχι όμως πως μου είναι εύκολο, προσπαθώ να έρθω σε μια ισορροπία με μένα σχετικά με αυτό το ζήτημα από τα σχολικά μου χρόνια (βλέπετε, το σωματότυπό μου ήταν πάντα διαφορετικό από αυτό που είχαν οι Γερμανίδες φίλες και συμμαθήτριες μου, πιο «μεσογειακό» θα το πω…). Γι’αυτό λοιπόν, νομίζω πως δεν πρέπει να νοιάζονται ούτε εκείνοι, καλοπροαίρετοι και μη, και να μην ασχολούνται με το τι φαγητό τρώω, πότε, που και γιατί. Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι «κομμάτια» και «κόκκαλο» επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς. Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω. Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, «καμπυλωτή» και «μπαμπάτσικη» όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους τις μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα 🖤 ___________________________________________<3 #bodyshaming

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024