Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ : Πρωτοφανές φιάσκο η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

ΣΥΡΙΖΑ : Πρωτοφανές φιάσκο η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ, μετέτρεψε τη χώρα σε «κομπάρσο των εξελίξεων».

«Πρωτοφανές φιάσκο» χαρακτηρίζει την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λευκό Οίκο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, η επίσκεψη Μητσοτάκη «όχι μόνο δεν προσέφερε κάτι στη χώρα σε μια δύσκολη στιγμή κλιμάκωσης της έντασης στην περιοχή, αλλά κατέληξε σε πρωτοφανές φιάσκο».

«Η εικόνα του έλληνα πρωθυπουργού να παρακολουθεί τον πρόεδρο Τραμπ να παραχωρεί για περίπου είκοσι λεπτά, μόνος του, συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι προσβλητική για τον κ. Μητσοτάκη, αλλά για τη χώρα, που τη μετατρέπει σε κομπάρσο των εξελίξεων» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το πρόβλημα δεν είναι απλώς ότι ο αμερικανός πρόεδρος μίλησε μόνος του αγνοώντας τον έλληνα πρωθυπουργό, αλλά ότι σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει εις βάρος της Τουρκίας, τη στιγμή που προβαίνει στις πιο επιθετικές, προκλητικές και επικίνδυνες ενέργειες της τελευταίας 20ετιας απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο» προσθέτουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτό που συνέβη σήμερα λοιπόν δεν είναι μόνο μια διπλωματική αποτυχία του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια μελανή στιγμή για τις διεθνείς μας σχέσεις» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024