
Ολυμπιακός: Επιστρέφει νωρίτερα ο Μιλουτίνοφ
Παρότι η αρχική γνωμάτευση έκανε λόγο για απουσία του Μιλουτίνοφ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ο Σέρβος αισθάνεται ήδη καλύτερα και αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία τριών εβδομάδων.
Ωστόσο, στη σημερινή προπόνηση ο Σέρβος εμφανίστηκε καλύτερα και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στα παρκέ γρηγορότερα του αναμενομένου.
Ο διεθνής σέντερ είχε υποστεί μερική ρήξη της πρόσθιας μοίρας του έξω πλαγίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής, ωστόσο αισθάνεται ήδη καλύτερα.
Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ (7/1, 13:30) σε μία φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών.
- Ο Δήμος Πάρου εφαρμόζει περίοδο διακοπής οχλουσών οικοδομικών εργασιών
- «Φωτιά» οι τιμές για το φετινό πασχαλινό τραπέζι- Έως και 20% αύξηση από πέρσι
- Στο μυαλό του ζωγράφου Δημήτρη Ρόκου: «Άνδρες της διπλανής πόρτας καμαρώνουν αυτάρεσκα με τα όπλα τους»
- Αμπελόκηποι: Τι λέει ο αρχιτέκτονας και CEO ιδιοκτήτης της στάνης στην ταράτσα κτιρίου – Ανακοίνωση ΕΦΕΤ
- Πώς θα παίξει ο Άρης στο κομβικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
- Τουρισμός: Ποια είναι τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα και δεξιότητες




