Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά : Κατολισθήσεις - παγίδες στον Βόρειο Οδικό Αξονα

Χανιά : Κατολισθήσεις – παγίδες στον Βόρειο Οδικό Αξονα

Τα πρώτα σοβαρά προβλήματα από το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τον Νομό Χανίων έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στον Βόρειο Οδικό Αξονα.

Τα πρώτα σοβαρά προβλήματα από το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τον Νομό Χανίων έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στον Βόρειο Οδικό Αξονα.

Κατολισθήσεις και πτώσεις βράχων

Κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής μικρές και μεγάλες κατολισθήσεις και καταπτώσεις βράχων, πετρών και χωμάτων, που αποτελούν «παγίδες» για τους οδηγούς.

Αργά το βράδυ από πτώσεις χωμάτων και βράχων έκλεισε το ένα τμήμα του δρόμου προς Ρέθυμνο, στο ύψος της περιοχής Πλατάνι, πάνω από τη Σούδα.

Φωτογραφία kriti24.gr

Στο σημείο έσπευσε μηχάνημα έργου και καθάρισε τον δρόμο. Επί τόπου βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν προκληθεί και συνέστησε στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στον κόμβο Ταυρωνίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, με τον οποίο επικοινώνησε το kriti24.gr, μεγάλο κομμάτι μαλακού βράχου αποκολλήθηκε από το βουνό και έπεσε στο οδόστρωμα, στην Εθνική οδό μεταξύ Ταυρωνίτη και Κολυμβαρίου, στο ύψος του κόμβου του Ταυρωνίτη.

Ο βράχος έπεσε στο τμήμα του δρόμου προς Χανιά, στο οποίο επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς το άλλο τμήμα έχει κλείσει εξαιτίας των έργων για την τοποθέτηση του καλωδίου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Πελοποννήσου-Κρήτης.

Στο σημείο έχει τοποθετηθεί προειδοποιητικός φάρος, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων δεν έχει διακοπεί, οι οδηγοί όμως θα πρέπει να περνούν με ιδιαίτερη προσοχή.

Στο ύψος των Ναυπηγείων

Οπως είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων στο kriti24.gr, αναμένονται μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας για να καθαρίσουν τον δρόμο.

Φωτογραφία kriti24.gr

Ακόμη, ο κ. Καλογερής είχε ενημέρωση για πτώσεις από πέτρες και μικρούς βράχους στην Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου στο ύψος των Νωπηγείων.

Οι οδηγοί σε αυτό το σημείο του δρόμου πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς είναι ήδη επιβαρημένο από τις προηγούμενες κακοκαιρίες.

Πριν τον ναύσταθμο

Μία ακόμη κατολίσθηση επικίνδυνη για τους οδηγούς έχει προκληθεί στο ρεύμα για Ρέθυμνο, λίγο πριν την έξοδο της Εθνικής για τον ναύσταθμο Κρήτης.

Το ξημέρωμα της Δευτέρας αναμένεται να βρει τον Νομό με περισσότερα προβλήματα εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης, που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024