Βουτιά θανάτου έκανε το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα των Θεοφανείων, από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας μία 43χρονη γυναίκα.
Η γυναίκα πήδησε στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Φαβιέρου στο ύψος του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ οι ένοικοι της πολυκατοικίας πετάχτηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους και αντίκρισαν το φρικτό θέαμα.
Πρόκειται για μία 43χρονη η οποία σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο tempo24.news πήδησε στον ακάλυπτο από το διαμέρισμα όπου διέμενε περίπου στις 11 το πρωΐ των Θεοφανείων.
Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες η γυναίκα διέμενε μόνη της στο διαμέρισμα και όλα δείχνουν ότι αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή της,
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).