Ελ Αραμπί: «Σημαντικό να βοηθάς την ομάδα σου, στόχος να βγω πρώτος σκόρερ»
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό, με τον 32χρονο στράικερ να επισημαίνει ότι το σημαντικότερο είναι να βοηθάει την ομάδα του να πετυχαίνει τους στόχους της.
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε και απέναντι στον Παναθηναϊκό, χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.
Ο Γαλλομαροκινός φορ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε για το γεγονός ότι πέτυχε γκολ, συνδυάζοντας το σκοράρισμα με τους τρεις βαθμούς, τονίζοντας μάλιστα ότι στόχος του είναι να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα, δεν ήταν εύκολο σε άδειο γήπεδο. Ξέρουμε πως δεν είναι ποτέ εύκολο χωρίς τον κόσμο, όμως τα καταφέραμε είμαστε και πάλι στην κορυφή και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».
Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι αλλά κέρδισε: «Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, μας έλειπε ο ρεαλισμός, όμως είναι δύσκολο για εμάς να παίζουμε ένα ντέρμπι χωρίς τον κόσμο μας. Μας βοηθάει η «καυτή» ατμόσφαιρα, όμως καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη και χωρίς αυτόν».
Για το γκολ που σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Αυτό είναι το σημαντικό, σήμερα κατάφερα να σκοράρω και να το συνδυάσω με νίκη για την ομάδα μου και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος».
Για τον προσωπικό του στόχο: «Ο στόχος μου είναι να βγω πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Θέλω να βάλω πολλά γκολ ακόμα για να βγω πρώτος σκόρερ».
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
- Δίκη Μαραντόνα: Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή στην καρδιά του θρύλου της μπάλας
- Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε από μικρή φίλη του Ολυμπιακού στο Πριγκιπάτο (vid)
- Super League: Η ΚΕΔ όρισε τον Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο Όσμερς σφυρίζει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
- «Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442