Το σεξ ως προς τη συχνότητα διαφέρει από ζώδιο σε ζώδιο. Κάποια το επιδιώκουν και το έχουν ως προτεραιότητα ενώ κάποια άλλα έχουν ως προτεραιότητα το συναίσθημα και έπειτα το σεξ. Για να δούμε όμως για το κάθε ένα ξεχωριστά.

Κριός

Δεν προλαβαίνει. Αυτό λέει συνέχεια τουλάχιστον. Θα κάνει σεξ μία φορά τη βδομάδα και αυτό γιατί η δουλειά δεν του δίνει περιθώρια χρόνου.

Ταύρος

Θέλει κάθε μέρα σεξ όταν είναι σε σχέση. Το σεξ για τον Ταύρο, είναι μία διαδικασία που τον δένει περισσότερο με τον σύντροφό του.

Δίδυμοι

Είναι σίγουρο πως δε θέλουν να το έχουν ως προτεραιότητα. Όχι γιατί δεν τους αρέσει αλλά γιατί βαριούνται. Δύο φορές τη βδομάδα είναι αρκετά για αυτούς.

Καρκίνος

Θέλει σεξ κάθε μέρα τουλάχιστον από μία φορά τη μέρα. Γενικότερα είναι συναισθηματικός αλλά αν έχει σχέση του αρέσει πολύ το σεξ.

Λέων

Έχει συνέχεια διάθεση για σεξ. Λίγο να του κάνεις νάζια και θα σε κάνει να καταλάβεις τι σημαίνει «πάθος».

Παρθένος

Είναι αναλόγως με την ψυχολογική του διάθεση. Γενικότερα αν έχει άγχος δε μπορεί να λειτουργήσει. Θέλει κατά βάση 3 φορές την εβδομάδα.

Ζυγός

Για τον Ζυγό, μία φορά ανα δύο μέρες είναι αρκετή. Δε μπορεί να καταναλώνει πολύ χρόνο σε αυτό άλλωστε.

Σκορπιός

Αν μπορούσε 3 φορές τη μέρα θα έκανε σεξ 3 φορές την ημέρα. Λατρεύει το σεξ και το κάνει με συναίσθημα.

Τοξότης

Κάνει σεξ κατά βάση 4 φορές την εβδομάδα και αυτό γιατί στο ενδιάμεσο έχει την τάση να παίρνει δυνάμεις για να ξανακάνει.

Αιγόκερως

Τη μία εβδομάδα μπορεί να μην κάνει καθόλου, την άλλη θα κάνει ίσως και κάθε μέρα. Έχει να κάνει με τη διάθεσή του.

Υδροχόος

Του αρέσει να κάνει συχνά σεξ εκτός αν έχει πιεσμένο πρόγραμμα. Τότε εκεί αλλάζει προτεραιότητες και οι 5 φορές την εβδομάδα γίνονται 2.

Ιχθύς

Θα κάνει όταν νιώθει πολύ καλά ψυχολογικά και μόνο τότε. Αντέχει να κάνει και 3 φορές σε μία μέρα, δε θα ξανακάνει όμως τις επόμενες δύο μέρες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο