Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που προτιμούν τις περιπέτειες από τις σχέσεις

Τα ζώδια που προτιμούν τις περιπέτειες από τις σχέσεις

Τα ζώδια που λατρεύουν το φλερτ και τα παιχνίδια αλλά δυσκολεύονται να δεσμευτούν σοβαρά

Εσύ μπορεί να βλέπεις σε αυτά τα ζώδια τον μελλοντικό πατέρα των παιδιών σου ή τον άνθρωπο πάνω στον οποίο θα στηριχτείς, αλλά εκείνον τον ρώτησες;

Μπορεί να του αρέσεις και να του προκαλείς ενθουσιασμό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτή η σχέση δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Ίσως και πιο σύντομα από ό,τι νομίζεις.

Κριός

Για αυτό το ζώδιο της Φωτιάς, τα ραντεβού είναι μία περιπέτεια, μία κατάκτηση, αλλά πάνω από όλα, η υπέρτατη διασκέδαση. Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη, πώς να μείνει πίσω και να μην κατακτήσει αυτό που έχει βάλει στο μάτι; Ακόμα και να μην πετύχει τον στόχο του, απολαμβάνει τόσο πολύ το κυνήγι και το άγνωστο, που θα μπορούσε να το βάλει και σαν προσόν στο βιογραφικό του. Μην ξεγελιέσαι όμως. Το ότι ζεις παθιασμένα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί και να συνδεθεί βαθιά μαζί σου ή να μπει 100% σε μία σχέση. Θα ζήσει τη στιγμή κι όπου σας βγάλει.

Δίδυμοι

Με μία έμφυτη και ισχυρή περιέργεια για τους ανθρώπους, πώς να αρκεστεί μόνο σε έναν; Θα επιστρατεύσει όλη του τη γοητεία, τη μαγεία και όλα τα όπλα που διαθέτει για να σε κερδίσει. Θα σε κάνει να αναρωτιέσαι συνέχεια για το πού πάει αυτή η σχέση και δε θα σου δώσει μία εντελώς ξεκάθαρη απάντηση, μέχρι που θα έρθει μία μέρα και θα καταλάβεις. Με το δύσκολο τρόπο. Εκτός αν αποδειχθεί ότι είσαι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του.

Τοξότης

Αν στερήσεις την ελευθερία από τον Τοξότη, είναι σαν να του παίρνεις το οξυγόνο. Έχει μία πολύ ιδιαίτερη οπτική για τη ζωή και τις σχέσεις και το καταλαβαίνεις από την αρχή της γνωριμίας. Τη μία μέρα είναι εδώ και σε κοιτάζει μέσα στα μάτια και την επόμενη πετάει για το Μπουένος Άιρες και δεν ξέρεις πότε και αν θα επιστρέψει. Θα σου χαρίσει την απόλυτη διασκέδαση, επομένως κοίτα να περάσεις καλά και άσε στην άκρη τις σκέψεις για αρραβώνα.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024