Εσύ μπορεί να βλέπεις σε αυτά τα ζώδια τον μελλοντικό πατέρα των παιδιών σου ή τον άνθρωπο πάνω στον οποίο θα στηριχτείς, αλλά εκείνον τον ρώτησες;

Μπορεί να του αρέσεις και να του προκαλείς ενθουσιασμό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτή η σχέση δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Ίσως και πιο σύντομα από ό,τι νομίζεις.

Κριός

Για αυτό το ζώδιο της Φωτιάς, τα ραντεβού είναι μία περιπέτεια, μία κατάκτηση, αλλά πάνω από όλα, η υπέρτατη διασκέδαση. Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη, πώς να μείνει πίσω και να μην κατακτήσει αυτό που έχει βάλει στο μάτι; Ακόμα και να μην πετύχει τον στόχο του, απολαμβάνει τόσο πολύ το κυνήγι και το άγνωστο, που θα μπορούσε να το βάλει και σαν προσόν στο βιογραφικό του. Μην ξεγελιέσαι όμως. Το ότι ζεις παθιασμένα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί και να συνδεθεί βαθιά μαζί σου ή να μπει 100% σε μία σχέση. Θα ζήσει τη στιγμή κι όπου σας βγάλει.

Δίδυμοι

Με μία έμφυτη και ισχυρή περιέργεια για τους ανθρώπους, πώς να αρκεστεί μόνο σε έναν; Θα επιστρατεύσει όλη του τη γοητεία, τη μαγεία και όλα τα όπλα που διαθέτει για να σε κερδίσει. Θα σε κάνει να αναρωτιέσαι συνέχεια για το πού πάει αυτή η σχέση και δε θα σου δώσει μία εντελώς ξεκάθαρη απάντηση, μέχρι που θα έρθει μία μέρα και θα καταλάβεις. Με το δύσκολο τρόπο. Εκτός αν αποδειχθεί ότι είσαι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του.

Τοξότης

Αν στερήσεις την ελευθερία από τον Τοξότη, είναι σαν να του παίρνεις το οξυγόνο. Έχει μία πολύ ιδιαίτερη οπτική για τη ζωή και τις σχέσεις και το καταλαβαίνεις από την αρχή της γνωριμίας. Τη μία μέρα είναι εδώ και σε κοιτάζει μέσα στα μάτια και την επόμενη πετάει για το Μπουένος Άιρες και δεν ξέρεις πότε και αν θα επιστρέψει. Θα σου χαρίσει την απόλυτη διασκέδαση, επομένως κοίτα να περάσεις καλά και άσε στην άκρη τις σκέψεις για αρραβώνα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο