Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι φλερτάρει ένας Λέων

Έτσι φλερτάρει ένας Λέων

Είναι περήφανος τόσο πολύ με τον εαυτό του που δε μπορεί να το κρύψει και έχει την ανάγκη να το εξωτερικεύσει φλερτάροντας

Είναι από τα ζώδια που δεν έχουν τον φόβο να προσεγγίσουν άλλα άτομα καθόσον ο μοναδικός τους τρόπος να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, τους το καθιστά ακόμα πιο εύκολο. Έχεις όσο αυτοπεποίθηση χρειάζονται.

Πώς κάνουν όταν φλερτάρουν;

Το πιο πιθανό είναι να πάνε με ένα πολύ φιλικό ύφος ξέροντας όμως τι ακριβώς θέλουν. Έχουν πολύ γοητευτικό βλέμμα και το χαμόγελό τους είναι αρκετά αστραφτερό, ικανό να γοητεύσει ακόμη και την κοπέλα που μπορεί πριν λίγο να αδιαφορούσε.

Πάνε κατευθείαν στο κυρίως θέμα χωρίς να συζητάνε δια της ατόπου θέματα. Το ζήτημα είναι ότι αν του αρέσεις θα στο πει με μία εντελώς αφοπλιστική ειλικρίνεια. Εσύ δε θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις και αυτό θα του αρέσει ακόμη περισσότερο. Γιατί στο σημείο αυτό θα εκμεταλλευτεί την όποια αμηχανία και θα σε προσεγγίσει κι άλλο.

Υπερβάλλουν;

Κι όμως κάποιες φορές έχουν τόση αυτοπεποίθηση και σιγουριά που αυτό ενδεχομένως θα ξενερώσει το άλλο άτομο. Είναι πολύ λογικό. Αν ο άλλος σε βλέπει να έχεις ένα ύφος λες και του χρωστάς κοπλιμέντα προφανώς και είναι εντελώς ξενέρωτο.

Πρέπει να μετριάσει λίγο το γεγονός ότι την ώρα που μιλά περνάει από το ένα θέμα στο άλλο. Κι ας είναι στοχευμένο το εκάστοτε θέμα καταλήγει να κουράζει τον συνομιλητή του επειδή νιώθει ότι βρίσκεται σε debate παρά σε γνωριμία ή κατάσταση φλερτ.

Τι να κάνουν;

Να μετριάσουν την αλαζονεία τους. Επειδή αυτή φαίνεται και ο άλλος μπορεί να νιώσει κάπως μειονεκτικά. Επιπλέον μπορούν να μην πούνε κατευθείαν στο άλλο άτομο ότι τους αρέσει, έτσι χάνεται η όλη μαγεία της μαντεψιάς. Το όλο «παιχνίδι» του φλερτ είναι αυτό. Ότι και ξέρεις και δεν ξέρεις τι συμβαίνει.

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024