Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπουρδούμης - Δροσάκη: Η ερωτική εξομολόγηση και το ποίημα

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Η ερωτική εξομολόγηση και το ποίημα

Η Λένα Δροσάκη απάντησε με ποίημα στην δημόσια ερωτική εξομολόγηση που της έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την επέτειό τους

Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράζουν δημόσια τον έρωτα που έχει ο ένας για τον άλλον.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο θέατρο «Βεάκη» όπου εμφανίζεται, συνάντησε τη Λένα Δροσάκη η κάμερα του “Έλα χαμογέλα”.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”, είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στην πρόσφατη δημόσια ερωτική εξομολόγηση του αγαπημένου της με μία ανάρτηση στο instagram, η Λένα Δροσάκη δεν έκρυψε την αμηχανία της:

«Και εγώ την είδα. Αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα, αν και δεν περίμενα να δω την ανάρτηση» είπε η Λένα Δροσάκη και συμπλήρωσε :

«Χάρηκα πολύ και του είπα κι εγώ ένα ποίημα γιατί αυτές τις γιορτές είχαμε επέτειο. Νιώθω λίγο περίεργα αυτή τη στιγμή, δεν έχω συνηθίσει κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολύ όμορφα…».

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην σύντροφό του

Με αφορμή την νέα χρονιά, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην σύντροφό του, Λένα Δροσάκη, μέσω Instagram, αναρτώντας ένα κολάζ από φωτογραφίες τους που ποζάρουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, με το χαμόγελο της ευτυχίας στο πρόσωπό τους.

Στην λεζάντα, ο ηθοποιός έγραψε:

«Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να σ΄εύρω. Φανερώθηκες μέσα από ένα τίποτε-θυμάσαι; δεν μπορούσα να εξηγήσω από πού βγήκες. Ένας χρόνος και τι μαρτύριο. Σε θέλω. Ας ήσουν εδώ, ας παρουσιαζόσουν όπως εκείνη την αυγή κι ας με κάρφωναν έπειτα με τα εφτά καρφιά πάνω στα σανίδια του παραθύρου που είναι μπροστά μου..» Καλή χρονιά αγάπη μου @lenakidrs !Καλή χρονιά σε όλους!».

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση που έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024