Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που γκρινιάζουν πιο πολύ

Τα ζώδια που γκρινιάζουν πιο πολύ

Η γκρίνια και η «κλάψα» είναι τα βαρετά χαρακτηριστικά αυτών των ζωδίων τα οποία δεν ξεχνούν με κάθε ευκαιρία να «ξεσπάσουν» έτσι

Όταν γκρινιάζουν τα συγκεκριμένα ζώδια, καταλήγουν να γίνονται τόσο ανυπόφορα που κανείς δε θέλει να τα κάνει παρέα. Εκτός φυσικά αν είναι όλα μεταξύ τους και παραπονιούνται για το πόσο άδικος είναι ο «κακός» αυτός κόσμος.

Ιχθύς

Αν υπήρχε κλίμακα κατοχύρωσης πτυχίου, ο Ιχθύς θα έπαιρνε το Διδακτορικό του. Γκρινιάζει τόσο εύκολα και τόσο απότομα που κανείς δεν προλαβαίνει να τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Πριν προλάβει να βρει μία λύση κάποιος, ο Ιχθύς έχει βρει έναν άλλον λόγο να κλαίγεται από μόνος του.

Έχει την τάση να ρίχνει τις ευθύνες πάντα στους άλλους και σπάνια να τις τοποθετεί στον εαυτό του. Φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και έτσι προτιμά να φορτώνει τις όποιες ευθύνες αλλού, είναι το πιο βολικό για αυτόν άλλωστε.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο δεν παίρνει Διδακτορικό, αλλά αποκτά και έδρα σε πανεπιστήμιο. Σε αντίθεση με τον Ιχθύ που γκρινιάζει για άσχετους λόγους, ο Καρκίνος γκρινιάζει για αυτά που προσπαθεί. Επειδή δεν είναι ευθυνόφοβος, θέλει όταν παλεύει για κάτι να το έχει και όχι να μην το αποκτά. Διαφορετικά θα το πάρει κατάκαρδα και θα στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Ο Καρκίνος είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο και θα γκρινιάξει όταν δεν του κάνουν επίσης τις χάρες. Λες και όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν και απαιτεί πολλές φορές να γίνει αυτό που εκείνος θέλει.

Λέων

Με σκοπό να «δειχθεί» και να αποδείξει στους άλλους πόσο «δυνατός» είναι, θα πει ότι περνάει πολύ δύσκολες φάσεις. Θα το πει όμως για να του πούνε οι υπόλοιποι «μπράβο που τα καταφέρνεις» και άλλα τέτοια.

Θα δείξει ότι όλα του πάνε εντελώς στραβά και ότι παρ’ όλα αυτά έχει πολλές αντοχές και είναι πολύ δυνατός. Αν κάτι δε γίνει όπως εκείνος θέλει μουρμουράει χωρίς τελειωμό. Θεωρεί ότι όλα πρέπει να γίνονται με τον δικό του τρόπο και γίνεται πολύ χειριστικός για να το καταφέρει αυτό.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024