Ευαγγελισμός : Σε τμήμα επειγόντων περιστατικών μετατρέπεται όλο το ισόγειο του νοσοκομείου
Αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Μετά απο πολύωρη σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας σήμερα το πρωί, ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας επισκέφτηκε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου εξήγγειλε την χωροταξική αλλαγή του ισογείου, το οποίο μετατρέπεται στο σύνολό του σε Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που το υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι θα προσθέσει θετικά στη λειτουργία των εφημεριών και στην καλύτερη φροντίδα των ασθενών.
Επίσης, ο υπουργός Υγείας έκανε επιτόπιο έλεγχο μαζί με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου και τον διευθυντή ΜΕΘ & Ιατρικής Υπηρεσίας Σπύρο Ζάκυνθο στις ΜΕΘ-ΜΑΦ του νοσοκομείου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ευρυτανία: Νεκρός 54χρονος σε τροχαίο – Το φορτηγό του έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων
- Χαρίτσης: Η ΝΔ δεν πρέπει να έχει τρίτη θητεία, οφείλει να λογοδοτήσει – Εκλογές να ανασάνει η χώρα
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Η τωρινή μου εγκυμοσύνη ήταν δίδυμη, αλλά έχασα το ένα παιδάκι»
- Βουλή: 28 cd οι δικογραφίες του ΟΠΕΚΕΠΕ2 για τα 13 εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα
- Σχοινάς – Λαζαρίδης – Τουρνάς: Ποιοι είναι οι τρεις νέοι υπουργοί που μπαίνουν στην κυβέρνηση
- «Πάμε μια βόλτα;» Πρεμιέρα με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA
- Βόλος: Ανήλικη βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε βοήθεια – Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε
- Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Προσπάθεια συγκάλυψης η αναβολή της δίκης για τα χαμένα βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442