
Χρυσές σφαίρες: Σαρλίζ Θερόν και Ντάνιελ Κρεγκ μεταξύ των παρουσιαστών
Οι Σαρλίζ Θερόν, Οκάβια Σπένσερ και Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι μεταξύ αυτών που θα παρουσιάσουν κάποια από τα βραβεία των Χρυσών Σφαιρών που θα απονεμηθούν την Κυριακή
Οι Σαρλίζ Θερόν, Οκάβια Σπένσερ και Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι μεταξύ αυτών που θα παρουσιάσουν κάποια από τα βραβεία των Χρυσών Σφαιρών που θα απονεμηθούν την Κυριακή.
Η ένωση ξένων εφημερίδων του Χόλιγουντ ανακοίνωσε επίσης ότι μεταξύ των παρουσιαστών θα είναι η Σόφια Βεργκάρα, η Κέρι Ουάσινγκτον, η Τίφανι Χάντις, ο Γκλεν Κλεντ και ο Γουίλ Φέρελ. Η Κέιτ ΜακΚίνον και ο Τεντ Ντάνσον θα παρουσιάσουν επίσης κάποιες από τις κατηγορίες των βραβείων.
Ο Ρίκι Τζερβές θα είναι ο οικοδεσπότης των 77ων Χρυσών Σφαιρών, που θα μεταδοθούν από το NBC. Θα είναι η πέμπτη φορά που η Τζερβές θα είναι ο οικοδεσπότης της τελετής, καθώς παρουσίασε τα βραβεία από το 2010 έως το 2012 και το 2016.
Ο Τομ Χανκς θα λάβει το βραβείο Cecil B. DeMille και η Έλεν ΝτιΤζένερις θα τιμηθεί με το βραβείο Carol Burnett.
- Ο Λάρκιν εξήγησε γιατί άφησε την Εφές για λογαριασμό της Φενέρ: «Δεν είχε να κάνει με χρήματα…»
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Κορωπί – Μήνυμα από το 112
- Νεμέα: Εμπρηστική επίθεση με βενζίνη σε καφετέρια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ναυάγιο πλοίου με 116 επιβάτες στα ανοικτά των ακτών της Γουιάνας
- ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Οσμάν (pics)
- Αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ για το κλείσιμο οκτώ μειονοτικών σχολείων στη Θράκη




