Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζονται, ακόμα και μετά τη «συγγνώμη», οι αντιδράσεις για το σεξιστικό αστείο του Τζιτζικώστα

Συνεχίζονται, ακόμα και μετά τη «συγγνώμη», οι αντιδράσεις για το σεξιστικό αστείο του Τζιτζικώστα

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει το ατυχέστατο σχόλιο του Απόστολου Τζιτζικώστα για τις ταινίες πικάντικου περιεχομένου με γυναίκες – υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο μπορεί αρχικά να προκάλεσε γέλια στην αίθουσα, ωστόσο στη συνέχεια προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει το ατυχέστατο σχόλιο του Απόστολου Τζιτζικώστα για τις ταινίες πικάντικου περιεχομένου με γυναίκες – υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο μπορεί αρχικά να προκάλεσε γέλια στην αίθουσα, ωστόσο στη συνέχεια προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο περιφερειάρχης παρέλαβε τα δώρα που του έκαναν οι εργαζόμενοι, μεταξύ των οποίων και μία κλακέτα που χρησιμοποιείται στις κινηματογραφικές λήψεις.

Ο εκπρόσωπος του Film Office, μαζί με τις ευχές προς τον Περιφερειάρχη, ζήτησε αστειευόμενος τη βοήθειά του ώστε να μπορέσουν όλες οι γυναίκες της Διεύθυνσης να λάβουν μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές.

Οι παριστάμενοι έμειναν άφωνοι με την απάντηση του Τζιτζικώστα: «Τι είδους ταινία, προσέξτε τι θα πείτε» ρώτησε, με τον εκπρόσωπο του οργανισμού να απαντά «Ο ρόλος πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί όλες χαρούμενες είναι».

Ο περιφερειάρχης, όμως, ακάθεκτος συνέχισε: «Αυτό είναι αλήθεια. Άκουσα ότι από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη σας ενδιαφέρει;» ρώτησε και άρπαξε μια εργαζόμενη γελώντας, με αυτή να απαντά εμφανώς άβολα «Κάτι άλλο;».

Το βίντεο το οποίο «ανέβηκε» στο διαδίκτυο, αποσύρθηκε βιαστικά, αλλά τελικά… διασώθηκε.

Έντονες αντιδράσεις

Φυσικά το εν λόγω σχόλιο προκάλεσε πολλά σχόλια στα Social Media με τους χρήστες να κάνουν λόγο για σεξισμό.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ιδιαίτερα έντονα σχολιάστηκε και η συγγνώμη του Περιφερειάρχη.

Από τα βέλη των χρηστών δεν γλίτωσαν ούτε οι γυναίκες που βρίσκονταν δίπλα στον κ. Τζιτζικώστα, οι οποίες αντί να αντιδράσουν άρχισαν να γελούν.

https://twitter.com/fanis1972/status/1213015476592422914

Η συγγνώμη

Συγγνώμη για την «ατυχέστατη και τελείως λάθος αναφορά προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» ζητάει, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τρόπο που ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει, για οποιαδήποτε γυναίκα. Για αυτό και η συγγνώμη μου είναι απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινής», δηλώνει ο κ. Τζιτζικώστας.

https://twitter.com/tzitzikostas/status/1212729682187165696?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1212729682187165696&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Ftopikes-eidhseis%2Fthessaloniki-to-kastingk-tou-seirinaki-anapse-foties-to-atyxes-xioumor-tou-apostolou-tzitzikosta-video%2F2947760%2F

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024