Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα Φιλαράκια: Όταν ο Τσάντλερ έστελνε μήνυμα στην Εμα για το 2020

Τα Φιλαράκια: Όταν ο Τσάντλερ έστελνε μήνυμα στην Εμα για το 2020

«Γεια σου Έμα, είναι το έτος 2020», έλεγε ο Τσάντλερ το 2003 στην μικρή Έμα, με την τηλεοπτική κόρη της Ρέιτσελ και του Ρος να απαντά 17 χρόνια μετά.

Συχνά σκηνές από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές κάνουν αναφορές στο μακρινό, για τη δεδομένη στιγμή, μέλλον. Ωστόσο, τα χρόνια περνούν και το μέλλον καθίσταται… παρόν. Κάπως έτσι συνέβη και με το επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της σειράς «Τα Φιλαράκια» από το 2003.

Ο «Τσάντλερ Μπινγκ», ένας πρωταγωνιστής από την επιτυχημένη αμερικανική σειρά «Φιλαράκια», είχε στείλει το 2003 ένα μήνυμα με αποδέκτη την ενήλικη Έμα στο μακρινό – για τότε – έτος 2020.

Το τέταρτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου «Τα Φιλαράκια» προβλήθηκε τον Οκτώβρη του 2003. Σε αυτό, η Έμα, η κόρη της Ρέιτσελ και του Ρος θα γιόρταζε τα πρώτα της γενέθλια και οι περήφανοι γονείς της, ανάγκασαν όλη την παρέα να ακυρώσει τα πάντα προκειμένου να παρίσταται στο πάρτι.

Κάπως έτσι, Μόνικα και Τσάντλερ ακύρωσαν ένα διήμερο προκειμένου να είναι παρόντες στα γενέθλια της Έμα. Μόνο που το μωρό κοιμόταν σε όλη τη διάρκεια του πάρτι, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τους θείους της.

 Η σκηνή από «Τα Φιλαράκια» που μας φέρνει στο 2020

Σε μια σκηνή λοιπόν, όταν ο Ρος τους ζητά να καταγράψουν ένα μήνυμα για την Έμα, σε ένα βίντεο που επρόκειτο να της παραδώσουν όταν εκείνη θα κλείσει τα 18, ο Τσάντλερ ακούγεται να λέει: «Γεια σου Έμα, είναι το έτος 2020, απολαμβάνεις ακόμη τον υπνάκο σου;».

«Είμαστε η θεία Μόνικα και ο θείος Τσάντλερ. Ίσως δεν μας αναγνωρίζεις καθώς έχουμε να μιλήσουμε στους γονείς σου εδώ και 17 χρονιά» συνέχιζε στην απολαυστική σκηνή του επεισοδίου, η Μόνικα. «Κάποτε ήμασταν παντρεμένοι, όμως χάσαμε ένα διήμερο ταξίδι και τα πράγματα εξετράπησαν. Και φταις εσύ! Χρόνια Πολλά» πρόσθετε χιουμοριστικά ο Τσάντλερ. Δείτε το στιγμιότυπο.

Τι απάντησε η «Έμα»… 17 χρόνια μετά

«Μόλις ξύπνησα από τον καλύτερο υπνάκο όλων των εποχών, χαρούμενο 2020!!». Με αυτό το μήνυμα και μια φωτογραφία της, όπου «φωτοσοπάρει» τον εαυτό της στο σκηνικό της σειράς «Τα Φιλαράκια» (και συγκεκριμένα στο διάσημο καφέ), η Νοέλ Σέλντον, το κορίτσι που υποδύθηκε το μωρό της Ρέιτσελ, απάντησε 17 χρόνια μετά, μέσω instagram, στο βίντεο του Τσάντλερ.

Κάπως έτσι, το διάσημο μωρό της Ρέιτσελ, ενήλικη πλέον και κρατώντας ένα φλιτζάνι με το όνομα του καφέ από «Τα Φιλαράκια» θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους ακολούθους της στο Instagram.

Η ανάρτηση της φυσικά έγινε viral, με τους φανατικούς της σειράς «Τα Φιλαράκια» – που το περασμένο φθινόπωρο έκλεισε τα 25 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου – να κάνουν αμέσως τη σύνδεση ανάμεσα στο σχόλιό της και την χαρακτηριστική σκηνή από το επεισόδιο του 2003.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024