Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η συνεύρεση όταν έχει κρύο είναι τέλεια

Γιατί η συνεύρεση όταν έχει κρύο είναι τέλεια

Είναι σίγουρα πολύ ωραίο το να έχεις και μόνο τη δυνατότητα να βρίσκεσαι σταθερά με κάποιον, πόσο μάλλον τις κρύες νύχτες του Χειμώνα

Ξέρουμε όλοι ότι το Καλοκαίρι το σεξ μπορεί να γίνει οριακά άβολο και εκνευριστικό, ειδικά όταν το κλιματιστικό υπολειτουργεί. Τον Χειμώνα όμως, δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το ζεστό και χουχουλιάρικο σεξ με τον σύντροφό σου.

Γιατί προτιμάται από το Καλοκαίρι;

Γιατί τους ζεστούς μήνες ιδρώνεις συνέχεια, νιώθεις άβολα, ζεσταίνεσαι και είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις ειδικά σε εκείνη τη φάση. Τον Χειμώνα έρχεσαι κυριολεκτικά πιο κοντά με τον άλλον, με αποτέλεσμα να ζεσταίνεστε ευχάριστα και να νιώθετε και οι δύο ότι ο ένας «προστατεύει» τον άλλον από το κρύο.

Παράλληλα η όλη αντίθεση της θερμοκρασίας κρύο και ζέστη σε κάνει να ερεθίζεσαι ακόμη περισσότερο, καθώς νιώθεις πιο έντονα το κορμί του άλλου. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από τη θερμότητα που προσφέρει το σώμα του συντρόφου σου, κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σας δένει συναισθηματικά

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σας δένει ψυχολογικά και συναισθηματικά και τους δύο σας. Το ότι νιώθεις την ασφάλεια της ζέστης και της θαλπωρής σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλική ενέργεια που κυριαρχεί, σε κάνει να νιώθεις και εσύ πιο sexy αλλά και πιο κοντά με τον σύντροφό σου ως προς τα συναισθήματά σας.

Κρυώνετε μαζί

Κυριολεκτικά, είναι η εποχή που περνάτε μαζί τις αρρώστιες και η εποχή που παρ’ όλο ξέρετε ότι θα κολλήσετε ο ένας τον άλλον δεν το βάζετε κάτω και συνεχίζετε να κάνετε σεξ, να φιλιέστε κλπ. Έχετε φτάσει σε ένα σημείο που τα έχετε όλα κοινά. Ακόμη και τα αντισώματα που είναι πολύτιμα για την αντιμετώπιση λοιμώξεων και ασθενειών.

Το σεξ πάντως τονώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα με αποτέλεσμα να σας προσφέρει σε μακροπρόθεσμη κατάσταση, καλύτερη σωματική και ψυχική ευεξία. Το ζητούμενο είναι ότι μοιράζεστε το κορμί και τη θαλπωρή μεταξύ σας.

Το σεξ άλλωστε δεν είναι για να νιώθεις άβολα αλλά για να ξέρεις ότι μαζί με την ηδονή μοιράζεστε και την καυτή σας ανάσα κάτω από τα σκεπάσματα.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024