Μία νέα τηλεοπτική σειρά η οποία αναμένεται ότι θα προκαλέσει πάταγο στην Ελλάδα είναι ο «Μέγας Αλέξανδρος», που θα πραγματεύεται, φυσικά, τη ζωή και την πορεία του μεγάλου στρατηλάτη.

Τη ζωή του στρατηλάτη Μέγα Αλέξανδρου θα αναβιώσει το Netflix,  μέσα από γυρίσματα της ομώνυμης σειράς που θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

O τηλεοπτικός Μέγας Αλέξανδρος

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο αιγυπτιακός Τύπος αναφέρει ότι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Μέγα Αλέξανδρο, θα είναι ο Βρετανός Μπεν Γουίσοου, με σκηνοθέτη τον Τζακ Όλαντ που αναμένεται να φτάσει στην Αίγυπτο στα τέλη του μηνός Ιανουαρίου.

Ο 39χρονος Μπεν Γουίσοου είναι πιο γνωστός στη χώρα μας από την ταινία «Το άρωμα: Η ιστορία ενός δολοφόνου» (2006), όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα δε με τα όσα έχουν γίνει γνωσ΄τα μέχρι στιγμής,  στην νέα τηλεοπτική σειρά για τη ζωή του Μέγα Αλέξανδρου, πολλοί θα είναι τόσο οι τεχνικοί όσο και οι νέοι Αιγύπτιοι ηθοποιοί που θα συνεργαστούν για τα γυρίσματα στην περιοχή αυτή, που συνέδεσε το όνομά της με τον Μεγάλο Έλληνα Στρατηλάτη, καθώς εκεί, στο ιερό του Άμμωνα Δία, λέγεται πως τον υποδέχτηκαν οι Αιγύπτιοι ιερείς με μεγάλες τιμές και ο αρχιερέας τον προσφώνησε «παιδί του Δία».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στην Όαση της Σίουα, η σειρά του Netflix θα ολοκληρωθεί στο Μαρόκο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr