Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίβιτς στους παίκτες : Mη δίνετε σημασία σε όσα γράφονται

Ίβιτς στους παίκτες : Mη δίνετε σημασία σε όσα γράφονται

Την άφιξη νέων προσώπων προανήγγειλε στους παίκτες της «Ένωσης» ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος παράλληλα προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να μη δίνουν σημασία στα μεταγραφικά σενάρια που γράφονται στον Τύπο

Τετ ατ τετ με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχε ο Ίλια Ίβιτς στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για το 2020.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής προανήγγειλε στους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» πως θα ακολουθήσουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, ενώ παράλληλα τους προέτρεψε να αδιαφορήσουν για τα μεταγραφικά σενάρια που γράφονται στον Τύπο.

Όπως έκανε σαφές, τέτοιου είδους δημοσιεύματα αποσπούν πολλές φορές την προσοχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, γεγονός που δεν μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτό. Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» αναφέρθηκε και στον βασικό στόχο της φετινής σεζόν, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

 «Καταλαβαίνετε ότι το 2020 είναι μια σημαντική χρόνια για την ΑΕΚ, θέλουμε να πάμε καλύτερα σε όλους τους τομείς και θέλω να ξεκινήσουμε δυνατά τον Γενάρη που είναι ένας καθοριστικός μήνας με φορτωμένο πρόγραμμα.

Εκτός των άλλων ξεκινάμε και στο Κύπελλο που καταλαβαίνετε ότι αποτελεί βασικό στόχο για εμάς την εφετινή σεζόν. Θέλω να είστε επαγγελματίες και να έχετε την πρόσοψη σας στραμμένη στις υποχρεώσεις σας.

Ο Ιανουάριος είναι μήνας μεταγραφών και είναι λογικό στην Ελλάδα, οι περισσότεροι το ξέρετε, να γράφονται πολλά πράγματα. Δεν θέλω να σας αποσπούν την προσοχή. Πιστεύω ότι εδώ μέσα είμαστε άντρες και επειδή εγώ έτσι έχω μάθει να λειτουργώ να ξέρετε ότι ότι μπορεί να ισχύει για τον καθένα από εσάς, δεν θα το διαβάσετε στις εφημερίδες και στα σάιτ αλλά θα το έχουμε πει εδώ μέσα πρώτα πρόσωπο με πρόσωπο.

Όποτε δεν θέλω να επηρεάζεστε από ό,τι τυχόν μπορεί να γραφτεί. Δεν είναι αυτή η δουλειά σας και δεν θέλω καν να σας απασχολεί τι μπορεί να γραφτεί».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024