Ο πλουσιότερος YouTuber για το 2019 είναι μόλις… 8 ετών
Ένα αγόρι μόλις 8 ετών από το Τέξας των ΗΠΑ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα αστέρια του YouTube, κερδίζοντας περίπου 26 εκατομμύρια δολάρια
Ένα αγόρι μόλις 8 ετών από το Τέξας των ΗΠΑ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα αστέρια του YouTube, κερδίζοντας περίπου 26 εκατομμύρια δολάρια.
Ο μικρός Ράιαν Κάζι, που έχει 22,9 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι του με τίτλο «Rayan’s World», αναδείχθηκε πρώτος στη σχετική λίστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τα κέρδη του να ανεβαίνουν κατά 4 εκατ. δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες.
Ξεκίνησε, σύμφωνα με το SkyNews, να ανεβάζει βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα όταν ήταν μόλις τριών ετών, κάνοντας ανασκόπηση παιχνιδιών και τώρα συνεχίζει κάνοντας διάφορα «πειράματα».
Δείτε χαρακτηριστικά βίντεό του:
- Καρπούζι ή πεπόνι; Το μεγάλο καλοκαιρινό δίλημμα
- Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ινδονησία
- Δύο μήνες μετά τη δολοφονία του Νικήτα: «Δεν τον πρόλαβα ζωντανό να του δώσω μία αγκαλιά»
- Βενεζουέλα: Αυξάνεται ο αιματηρός απολογισμός από τους σεισμούς – Στους 2.595 οι νεκροί
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Αγώνες για τα τρία τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στους «16»
- Συνταγή: Μεσογειακή ομελέτα με φέτα
- «Φάρος σταθερότητας»: Μαζί με την αβεβαιότητα για τον κόσμο, αυξάνεται και η πίστη των Ευρωπαίων στην ΕΕ
- Κρατικοδίαιτη αριστεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442