Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το κατάλληλο πρωτοχρονιάτικο δώρο για κάθε ζώδιο

Το κατάλληλο πρωτοχρονιάτικο δώρο για κάθε ζώδιο

Αν δε φημίζεσαι για τις επιτυχείς επιλογές σου στα δώρα, έχεις έναν ακόμη λόγο να συμβουλευτείς αυτό το θέμα και να πάρεις τις σωστές ιδέες.

Βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο γιορτών και έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι ποιο δώρο είναι το ιδανικό για τη μαμά, τον κολλητό, την αδερφή και τη συνάδελφό σου.

Αλλά τι ρόλο θα παίξει το ζώδιο σε αυτήν την απόφαση;

Αν δε φημίζεσαι για τις επιτυχείς επιλογές σου στα δώρα, έχεις έναν ακόμη λόγο να συμβουλευτείς αυτό το θέμα και να πάρεις τις σωστές ιδέες.

Ναι, μπορεί να ξέρεις τι θα ήθελε η αδερφή σου για φετινό πρωτοχρονιάτικο δώρο, αλλά ταιριάζει με το ζώδιό της;

Είσαι σίγουρος ότι πρέπει να πάρεις ένα μονόχρωμο πουλόβερ σε έναν Υδροχόο;

Κριός:

Ο Κριός αγαπά οτιδήποτε αθλητικό και δύσκολα θα αντισταθεί σε μία στιλάτη φόρμα για το γυμναστήριο.

Ταύρος:

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που λατρεύει την άνεση που συνοδεύεται από την πολυτέλεια. Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά αγαπά τα εσώρουχα και τις πιτζάμες

Δίδυμοι:

Η δύσκολη περίπτωση του ζωδιακού δεν ξέρει πάντα τι θέλει. Ωστόσο, ξέρεις ότι αν επενδύσεις σε ένα κλασικό ζευγάρι παπούτσια, που δεν είναι εκκεντρικά, έχεις κερδίσει την καρδιά του Διδύμου.

Καρκίνος:

Ένας Καρκίνος λατρεύει να περνά χρόνο στο σπίτι, που του χαρίζει θαλπωρή. Το καλύτερο του είναι να φροντίζει την επιδερμίδα του με κρέμες και serum για να νιώσει ότι αναζωογονείται.

Λέων:

Ένας λέων θέλει πάντα να κάνει εντύπωση, αλλά όχι με κραυγαλέο τρόπο. Είναι αρχοντικός αλλά επενδύει συχνά σε ιδιαίτερα κομμάτια, είτε είναι ρούχα είτε αξεσουάρ. Ένα πουκάμισο θα του αρέσει.

Παρθένος:

Το πιο κομψό ζώδιο αγαπά το μινιμαλισμό, αλλά θέλει και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τάσεων. Μία κλασική αγορά που θα αγαπήσει είναι ένα κομψό ρούχο που έχει μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια. Η ζακέτα vintage είναι το ρούχο που θα φορά στις βραδινές εξόδους τoυ.

Ζυγός:

Ένας Ζυγός αγαπά την ισορροπία και το καλό γούστο. Το στιλ του είναι συνήθως ήσυχο, αλλά τολμάει να δοκιμάζει νέες τάσεις και να βάζει ιδιαίτερες πινελιές στην εμφάνισή του. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι sneakers που κλέβουν τις εντυπώσεις

Σκορπιός:

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς αυτό το ζώδιο; Αισθησιασμός και μυστήριο (αν θες τη γνώμη μου). Και δεν υπάρχει καλύτερος να εκδηλώσεις αυτήν την πλευρά με ένα καλό σημειοματάριο.

Τοξότης:

Ο Τοξότης επενδύει σε ρούχα που έχουν διαχρονική αξία. Ωστόσο, αν νιώσει ότι μία τάση του ταιριάζει, δε θα πει όχι. Ένα παντελόνι είναι το κομμάτι που θα βάλει στο ρεβεγιόν ή σε ένα απλό πάρτι με φίλους. Και θα το ευχαριστηθεί.

Αιγόκερως:

Με όπλο την πνευματικότητα και την εσωτερικότητα, ο Αιγόκερως θα σε λατρέψει αν του πάρεις κάτι που χωράει στο σπίτι του, είναι ρετρό και vintage, σαν τα γούστα του και τον κάνει να ταξιδεύει.
Ένα πικάπ σε ιδιαίτερη συσκευασία θα γίνει το αγαπημένο του έπιπλο.

Υδροχόος:

Μπορεί ο Υδροχόος να είναι party animal, αλλά έχει μεγάλη ανάγκη τις στιγμές ηρεμίας στο σπίτι του. Είναι πολύ καλός στη διακόσμηση και θα λατρέψει ένα ιδιαίτερο φωτιστικό που μπορεί να αλλάξει εντελώς το ύφος της κρεβατοκάμαρας.

Ιχθύς:

Βλέπεις έναν Ιχθύ και σκέφτεσαι πόσο γλυκός και ευαίσθητος είναι. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά δε σημαίνει κιόλας ότι δεν ακτινοβολεί. Σε αυτο θα τον βοηθήσει ένα σετ ξυρίσματος

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024