Βραβεία AIPS: Στην καλύτερη 20αδα Αντετοκούνμπο και Τσιτσιπάς
Η AIPS ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφορορίας για τους κορυφαίους Ευρωπαίους αθλητές της χρονιάς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκονται στην πρώτη εικοσάδα
Η AIPS ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφορορίας για τους κορυφαίους Ευρωπαίους αθλητές της χρονιάς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκονται στην πρώτη εικοσάδα.
Ο Greek Freak συγκέντρωσε 46 βαθμούς και βρέθηκε στην ένατη θέση, ενώ ο Έλληνας τενίστας ήταν στην 20η με 17 βαθμούς.
Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον μετά από μεγάλη μάχη με τον Ραφαέλ Ναδάλ. Ο πιλότος της Mercedes συγκέντρωσε 151 βαθμούς έντεκα περισσότερους από τον Ισπανό τενίστα. Από τον χώρο του ποδοσφαίρου στη λίστα βρίσκεται μόνο ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ενώ ο μοναδικός παίκτης που έχει κατακτήσει την κορυφή ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο το 2016.
Πηγή: onetv.gr
- Πρωτοχρονιά: Όταν το ρεβεγιόν καταλήγει σε τραγωδία… – Γιορτές με αιματηρή κατάληξη τα τελευταία 25 χρόνια
- Οι δυο μεγάλοι ασθενείς της Ευρωζώνης και η Ελλάδα
- Όλοι οι φόροι και οι απαλλαγές για τα ακίνητα το 2026
- Καμπανάκι ειδικών για την AI στα σχολεία – Χωρίς κανόνες, μπορεί να απειλήσει τη μάθηση
- Ζελένσκι: Επέλεξε νέο προσωπάρχη μετά την απομάκρυνση Γέρμακ – Το προφίλ του Κιρίλο Μπουντάνοφ
- «Ghost jobs» ή δουλειές που δεν υπάρχουν – Αυξάνονται οι φωνές για την απαγόρευσή τους
