Βραβεία AIPS: Στην καλύτερη 20αδα Αντετοκούνμπο και Τσιτσιπάς
Η AIPS ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφορορίας για τους κορυφαίους Ευρωπαίους αθλητές της χρονιάς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκονται στην πρώτη εικοσάδα
Η AIPS ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφορορίας για τους κορυφαίους Ευρωπαίους αθλητές της χρονιάς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκονται στην πρώτη εικοσάδα.
Ο Greek Freak συγκέντρωσε 46 βαθμούς και βρέθηκε στην ένατη θέση, ενώ ο Έλληνας τενίστας ήταν στην 20η με 17 βαθμούς.
Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον μετά από μεγάλη μάχη με τον Ραφαέλ Ναδάλ. Ο πιλότος της Mercedes συγκέντρωσε 151 βαθμούς έντεκα περισσότερους από τον Ισπανό τενίστα. Από τον χώρο του ποδοσφαίρου στη λίστα βρίσκεται μόνο ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ενώ ο μοναδικός παίκτης που έχει κατακτήσει την κορυφή ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο το 2016.
Πηγή: onetv.gr
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
