Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία : Σε ετοιμότητα η τοπική διοίκηση για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων

Κακοκαιρία : Σε ετοιμότητα η τοπική διοίκηση για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων

Σε πλήρη ετοιμότητα η Περιφέρεια Αττικής για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων από την επικείμενη κακοκαιρία. Από το απόγευμα του Σαββάτου είναι σε επιφυλακή όλος ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας, με 18 εκχιονιστικά μηχανήματα για την περίπτωση ανάγκης διάνοιξης δρόμων και 15 μηχανήματα άμεσης επέμβασης, με έμφαση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας. Παράλληλα ήδη έχουν διατεθεί […]

Σε πλήρη ετοιμότητα η Περιφέρεια Αττικής για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων από την επικείμενη κακοκαιρία.

Από το απόγευμα του Σαββάτου είναι σε επιφυλακή όλος ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας, με 18 εκχιονιστικά μηχανήματα για την περίπτωση ανάγκης διάνοιξης δρόμων και 15 μηχανήματα άμεσης επέμβασης, με έμφαση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας.

Παράλληλα ήδη έχουν διατεθεί ικανές ποσότητες αλατιού σε Δήμους κατόπιν σχετικού αιτήματος τους, ενώ υπάρχει επάρκεια αλατιού για την κάλυψη των αναγκών της Αττικής.

Επίσης όλοι οι Δήμοι της Αττικής διαθέτουν θερμαινόμενους χώρους για τη φιλοξενία και προστασία των πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. (Σχετική λίστα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής) .

Προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών

«Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των πολιτών», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

«Σε αυτό το πλαίσιο η Περιφέρεια Αττικής με γνώμονα την προστασία του πολίτη, θα βρίσκεται σε επιφυλακή, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα, για όσο διάστημα διαρκέσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Από κοινού και σε απόλυτη συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την Πυροσβεστική, τους Δήμους και όλους τους αρμόδιους φορείς, θα συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στη θωράκιση του λεκανοπεδίου και στην καλύτερη προστασία των πολιτών», συμπλήρωσε ο κ. Πατούλης.

Ανοιχτά αύριο τα ΚΑΠΗ του Δήμου Νεάπολης Συκεών στη Θεσσαλονίκη

Ανοιχτά θα είναι αύριο, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, τα κυλικεία των οκτώ ΚΑΠΗ του Δήμου Νεάπολης Συκεών, για άτομα που έχουν ανάγκη να προστατευθούν από το ψύχος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024