Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για αυτό είναι σημαντική η συντροφικότητα

Για αυτό είναι σημαντική η συντροφικότητα

Είναι η κατάσταση που πολλοί θέλουν να έχουν στη ζωή τους και που τους κάνει να νιώθουν όμορφα

Η συντροφικότητα είναι κάτι που προσφέρει πλούσια και ποικίλα συναισθήματα στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου. Προσφέρει όμως και πολλά άλλα τα οποία αποτελούν όφελος για έναν άνθρωπο.

Μαθαίνεις εσένα

Κι όμως μέσα από την αλληλεπίδραση που έχεις με κάποιον μαθαίνεις πράγματα που ούτε καν είχες σκεφτεί για εσένα. Μπορεί να καταλάβεις αν δεις ότι ζηλεύεις για τα πιο απλά πράγματα ότι τελικά έχεις συγκεκριμένες ανασφάλειες σε κάτι.

Μπορείς να δεις ότι το άγχος σου που ενδεχομένως πηγάζει από τη δέσμευση σημαίνει ότι εκτιμάς περισσότερο τον ελεύθερό σου χρόνο. Αν επίσης θες τον ρομαντισμό στην καθημερινότητά σου κατανοείς πως είσαι άτομο με ευαισθησίες και ιδανικά.

Περνάς τον χρόνο σου με παρέα

Δεν είσαι μόνη σου συνέχεια. Έχεις έναν σύντροφο να σε αγαπάει και να σε νοιάζεται. Νιώθεις και εσύ λοιπόν πιο αγαπημένη. Βιώνεις όμορφα συναισθήματα τα οποία σε βοηθούν να έχεις καλή διάθεση.

Έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου με τον οποίον μπορείς να μοιραστείς αυτά που σκέφτεσαι, που φοβάσαι και που σε απασχολούν. Αν ήσουν μόνη σου εντελώς, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να διαχειριστείς τις όποιες δυσκολίες που έρχονται στην καθημερινότητά σου.

Κάνεις σεξ

Έχεις ένα άτομο για να κάνεις σεξ συχνά με αποτέλεσμα να ανεβαίνει και για αυτόν τον λόγο η διάθεσή σου. Το σεξ άλλωστε σε ηρεμεί πόσο μάλλον όταν γίνεται με τον σύντροφό σου με τον οποίον σας συνδέουν πάρα πολλά συναισθήματα.

Μαθαίνεις να έχεις υπομονή

Είναι πολύ σημαντικό το να έχεις υπομονή και να ακούς τον άλλον. Αυτό βοηθάει και στις φιλικές σχέσεις αντίστοιχα. Έτσι μαθαίνεις και γενικότερα στη ζωή σου να έχεις υπομονή ακόμα και σε δυσμενείς καταστάσεις με αποτέλεσμα να γίνεσαι πιο δυνατή.

Όταν έχεις υπομονή και ακούς τον άλλον, αναπτύσσεις την ικανότητά σου να κατανοείς και να έχεις ενσυναίσθηση. Το να δίνεις λύσεις στα θέματα που μπορεί να έχει ο σύντροφός σου, είναι και ένδειξη αγάπης άλλωστε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024