Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κριός στον επαγγελματικό τομέα

Ο Κριός στον επαγγελματικό τομέα

Είναι το ζώδιο, που είναι γνωστό πως θέλει την καριέρα και την επαγγελματική ανέλιξη

Ο Κριός θα βάλει τη δουλειά και την εργασία πάνω από πολλές ανθρώπινες σχέσεις. Δε δίνει εύκολα προτεραιότητα στους άλλους είτε είναι φίλοι, είτε σύντροφοι. Θέλει να είναι σίγουρος ότι θα είναι πρώτα από όλα επιτυχημένος στα επαγγελματικά.

Συγκρούονται

Όταν θέλουν να πετύχουν αυτό που θέλουν στα επαγγελματικά τους, δεν υπάρχει περίπτωσαη να μη συγκρουστούν έτσι ώστε να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Θέλουν να είναι επιτυχημένοι και να έχουν εξασφαλίσει ότι πρώτα από όλα τους σέβονται.

Δεν τους αρέσει να βρίσκονται ποτέ κάτω από την πρώτη θέση. Για αυτους δεύτερη θέση σημαίνει ήττα. Δεν έχει σημασία αν έχουν ξεπεράσει άλλα 2 χιλιάδες άτομα. Αυτός θέλει να είναι «ηγέτης» και να κάνει αυτό που θεωρεί πιο σωστό.

Οι συγκρούσεις συνεπώς γίνονται αρκετά συχνά. Σε μία λογομαχία είναι αυτοί που θα θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο και θα λένε την τελευταία κουβέντα. Επιπλέον δε θέλουν να τους περνάνε για λιγότερο έξυπνους από ότι είναι.

Πώς εξηγείται αυτή η τάση τους;

Γεννιούνται με μια φυσική κλίση για αρχηγία και ένα φόβο για την αποτυχία ενώ παράλληλα έχουν μία τελειομανία.Τα θέλουν όλα προγραμματισμένα και στην τελειότητα.

Τοποθετήστε τους σε καταστάσεις όπου μπορούν να ασκήσουν τα φυσιολογικά ανταγωνιστικά τους ένστικτα και να εργάζονται με το δικό τους ρυθμό (ο οποίος τυχαίνει να είναι συνήθως δυο φορές ταχύτερος από των άλλων ζωδίων) και για όσο διάστημα ο μεγαλύτερός τους εχθρός, η ανία, δεν εμφανίζεται στον ορίζοντα όλα θα πηγαίνουν καλά.

Κριοί και καριέρα

Έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση και ενσυναίσθηση. Μπορεί να γίνει ίσως όμως καταπιεστικός κάποιες φορές,καθώς περιμένει ολοκληρωτική αφοσίωση στα σχέδιά του. Σαν εργαζόμενος, ο Κριός είναι πιο ευτυχισμένος αν δουλεύει μόνος του ή βρίσκεται επικεφαλής μιας ομάδας.

Επειδή οι Κριοί ανθούν με τον ανταγωνισμό, είναι πολύ ευτυχισμένοι σε καριέρες που τους προσφέρουν τη δυνατότητα να υπερπηδήσουν εμπόδια, να κερδίσουν μάχες και να λύσουν αινίγματα.

Αν δεν μπορούν να αποδεικνύουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους σε τακτική βάση, θα πλήξουν και θα απογοητευτούν. Τους αρέσει να εργάζονται σε ένα όπου πρέπει να πετύχουν προσωπικούς στόχους και να αντιμετωπίσουν πειστικές προθεσμίες.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024