Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Θα πάει #mexritelous και αγωνιστικά!

Ολυμπιακός: Θα πάει #mexritelous και αγωνιστικά!

Η προσπάθεια του Μαρτίνς και των παικτών του θα παραμείνει έντονη, παρά τα «όργια» της… εξυγίανσης. Θα το παλέψουν και αυτοί μέχρι τέλους!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δίνει μεγάλο αγώνα κόντρα σε όλους για να διώξει από το ελληνικό ποδόσφαιρο το πιο σκοτεινό «σύστημα» που υπήρξε ποτέ. Η… εξυγίανση κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά από το πρωτάθλημα. Για να του δημιουργήσει προβλήματα, για να τον διαλύσει με κάθε τρόπο. Και επειδή ο φετινός Ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ομάδα, τα «όργια» είναι ωμά! Ξεδιάντροπα!

Την ίδια ώρα ο Μαρτίνς και οι παίκτες του βλέπουν την προσπάθεια τους να χάνεται από τις αποφάσεις των διαιτητών της ΚΕΔ του Περέιρα. Ο Ολυμπιακός κλείνει το 2019 στο -2 από τον ΠΑΟΚ όχι γιατί απλά δεν τα κατάφερε αλλά γιατί έτσι το επέβαλε η… εξυγίανση.

Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να παλεύει και να του κλέβουν αυτό που δικαιούται. Είναι αδύνατο μια ομάδα να είναι σε κάθε αγώνα στο 100% και να μπορεί να τους νικάει όλους!

Ο Ολυμπιακός έως τώρα έκανε υπερβάσεις στην Ελλάδα. Νίκησε πολλές φορές και τους διαιτητές. Με τον Πανιώνιο είχε αυτός την ευθύνη για τους 2 χαμένους βαθμούς, παρότι και εκεί ο Κομίνης είχε φροντίσει να «πνίξει» πέναλτι.

Την ώρα που στον Ολυμπιακό έκλεβαν βαθμούς, στον ΠΑΟΚ χάριζαν βαθμούς. Την ώρα που ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» κάθε αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει… χαλαρά. Όπως τόνισε και ο προπονητής του Ατρόμητου, Σάββας Παντελίδης.

Το ξέρει καλά αυτό ο Μαρτίνς, το έχουν κατανοήσει πλέον και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Όπως όμως η διοίκηση, έτσι και ο Μαρτίνς με τους παίκτες του είναι αποφασισμένοι να πάνε #mexritelous!

Ξέροντας πως έχουν απέναντι τους ένα «θηρίο» που είναι αποφασισμένο να κάνει τα πάντα, ξεδιάντροπα για να τους σταματήσει.

Ακόμη και έτσι όμως ο Ολυμπιακός θα δώσει τη «μάχη» του αγωνιστικά και θα παλέψει έως την τελευταία του ελπίδα κόντρα σε όλους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024